Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 3 ... 10
1
Artikkelit / Beta-sänkyjen historiaa
« Uusin viesti kirjoittanut oTGo eilen kello 20:39 »
Beta-sängyt eli Perussänky yhdelle ja Perussänky kahdelle ovat olleet koko hotellin historian ajan Habbon harvinaisimpia tavaroita. Niitä käytettiin hotellin alkuaikoina testaamiseen, miten virtuaalitavarat toimivat virtuaalihotellissa. Tänä päivänä beta-sänkyjä on tiettävästi jäljellä vain yhdet molempia. Jo yli vuosikymmenen ajan sänkyjä on voinut käydä katsomassa Habbon ylläpidon omistaman HabboBeta-hahmon huoneessa, mutta miten hotellin ylläpito päätyi luomaan oman huoneen Beta-sängyille vuonna 2005? Entä mitä tapahtui hotellin kahdelle muulle beta-sängylle, joita ei ole enää olemassa?

Aikoinaan beta-sänkyjen olemassaolo oli mysteeri, josta tiesivät lähes kaikki. Beta-sänkyjä pääsi ihailemaan kahdessa huoneessa, joista molempia käytettiin aikoinaan Sulakkeen testihahmoja. Toinen oli Jeena-hahmon omistama Jellylandia ja toinen marleymarl-hahmon omistama studiotupa. Jeena omisti yhden hengen sängyn (johon tosin mahtuu kaksi hahmoa) ja marleymarl kahden hengen sängyn. Kyseiset hahmot olivat Sulakkeen vanhoja testihahmoja. Jellylandia-huone oli lukossa, mutta huoneeseen pääsi K1mmo-hahmon Naapurit-huoneen kautta. Alla on muutamia kuvia betasänkyhuoneista vuodelta 2005.
Beta-sänkyjen historiaan kirjoitettiin marraskuussa 2005 uusi sivu, kun Habbon ylläpito poisti hahmoja, jotka olivat olleet pitkään käyttämättöminä. Kirjoitin aiheesta entisen virallisen fanisivun Nerokalan foorumille 9.11.2005:

– Joku lähetti kalastimella viestin "Istun Jeenan beta-sängyn omistajan vieressä". Etsin sitten heti Naapurit-huoneen nimellä K1mmo, eikä Jeenan huoneeseen menevä tele toiminut. Jeena ei myöskään avannut oveaan. Samoin nimellä MarleyMarl ei löytynyt enää huoneita, ja hän oli käynyt juuri hiljattain Habbossa. Joku ainakin heitti, että Sulake on poistanut hahmoja habbosta. Dr-hahmon beta-huone on sentään vielä olemassa. Loppuiko tähän mystisten beta-sänkyjen historia? Onko MarleyMarl- ja Jeena-hahmojen beta-sängyt poistettu? Osaisiko joku Habbo Staff kertoa tarkemmin asiasta? Itseäni on ainakin jatkuvasti kiinnostanut nuo ihanan mystiset ja "hienot" Beta-sängyt, eikö ne ole enää yleisön nähtävillä?

Seuraavana päivänä eniten Habbo Staff -Elukka- vahvisti epäilykseni:

– MarleyMarl ja Jeena oli tosiaan poistettu ja joku oli ne kerennyt varatakkin itselleen. Valitettavasti nämä hahmot on Habbon historista monille tuttuja Sulakkeen hahmoina joten ne oli pakko sekaannusten välttämiseksi sulkea. Heidän Beta-sängyt olivat myös poistuneet ja se ei tietenkään ollut tarkoitus, mutta niin nyt kävi kuitenkin.

Poistuneet Beta-sängyt eivät kuitenkaan olleet hotelslin ainoat, sillä dr-hahmon wdwdwdwdwdwd-huoneessa oli sänkyjä jäljellä vielä yhdet kumpaakin mallia. Huone oli aikoinaan yksi legendaarisimmista, mutta oli ollut suljettuna jo vuosien ajan. Huhujen mukaan huoneeseen pääsi aikoinaan teleporttien kautta, mutta Habbon ylläpito on poistanut kyseiset teleportit huoneesta. Tästä syystä olikin harvinaista, että tuona marraskuisena iltana joku kävi kyseisessä huoneessa. Habbon ylläpito päätti siirtää wdwdwdwdwdwd-huoneessa olleet Beta-sängyt toiselle hahmolle kaikkien nähtäville.
– Onneksi Habbosta ei kadonnut ihan kaikki Betat joten nyt saimme tehtyä hahmon jolle laitoimme näitä sängyjä näytille. Huoneessa olevassa lapussa on tietoa sängyistä ja viikkiksessä myös, kirjoitti -Elukka- Nerokalassa.

Siirretyt beta-sängyt ovat vielä tänäkin päivänä nähtävillä hotellin ylläpidon omistaman HabboBeta-hahmon huoneessa. Huoneeseen pääset sisään tästä.

Minkälaisia muistoja sinulla on beta-sängyistä? Jatketaan aiheesta kommenteissa.
2
Kisat ja tapahtumat / #HabboCreator
« Uusin viesti kirjoittanut kivasima eilen kello 20:17 »
Twitterissä alkoi tänään ensimmäinen #HabboCreator-kilpailu, jonka aiheena on Donnie Santini. Osallistua voi tekemällä mitä tahansa Donnie Santini -aiheista ja julkaisemalla sen Twitterissä hashtageilla #HabboCreator ja #Santini. Osallistumisaikaa on 2. heinäkuuta klo 22 asti.

Kansainvälisesti valitaan viisi voittajaa, joista jokainen saa 25 kolikkoa, viikon HR-jäsenyyden sekä #HabboCreator-merkin. Merkkejä on kolme, jolloin voittamalla kolme kilpailua on mahdollista saada kultainen merkki. Muut palkinnot vaihtelevat kilpailukohtaisesti.


Voit lukea twiitit täältä.
3
Kysymykset / Toteemiplaneetta hinta?
« Uusin viesti kirjoittanut oskari@9123 eilen kello 02:23 »
Juuh elikkäs toteemiplaneetan hinta erikseen / setissä
4
Kisat ja tapahtumat / Festarikesä on valmis alkamaan!
« Uusin viesti kirjoittanut kivasima 26.06.2017 13:01 »
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=9mzpQrJjsig" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=9mzpQrJjsig</a>
5
Uutiset / Heinäkuu on täynnä palkintoja
« Uusin viesti kirjoittanut kivasima 25.06.2017 22:10 »
Kuten monena aikaisempana vuotena, tänäkin kesänä Habbo jakaa kävijöilleen ilmaisia lahjoja. Twitteristä julkaistusta teaserista käy ilmi, että heinäkuun ajan habboilla on mahdollisuus saada kesäkalenterista joka päivä palkintoja, kuten tavaroita, valuuttoja ja jäsenyyksiä.

Kalenteri avautuu heinäkuussa ja on käytössä koko Seaside Town -kampanjan ajan.

6
Uutiset / Vs: Hahmon nimen vaihtaminen mahdolliseksi?
« Uusin viesti kirjoittanut Amandako? 25.06.2017 04:04 »
Ois ihan julkaisemisen arvoinen ominaisuus kun on mun esim. tapauksessa kahdeksan vuotta sitten kärsinyt liiallisesta luovuudesta.
7
Kisat ja tapahtumat / Vs: Astu fanisivutasiamaailmaan
« Uusin viesti kirjoittanut mä!!! 24.06.2017 01:01 »
mä pääsin ilman apuu!!! katoin vaa aina taivaalta et mitkä wiret siel on, nii on helpompi alkaa suorittaa rataa. esim se ankkapalatsi, nii huomasin et siel oli se käytä-wire, ja auringonkukka on ainoo tavara jota pystyy käyttää, etc
8
Uutiset / Tältä näyttää elokuun kampanja
« Uusin viesti kirjoittanut kivasima 23.06.2017 14:02 »
Habbo on julkaissut Twitterissä alla olevan kuvan elokuun kampanjasta. Klikkaa kuva suuremmaksi ja katso kaikki uudet tavarat täältä!

9
Kisat ja tapahtumat / Vs: Astu fanisivutasiamaailmaan
« Uusin viesti kirjoittanut mahtilihasmies 22.06.2017 22:10 »
Kukaan ei voi läpäistä tätä ilman avustusta-.-
10
Uutiset / Vs: Luonnokset julki Seaside Town -kampanjan sisällöstä
« Uusin viesti kirjoittanut Lamiah 22.06.2017 18:06 »
Hienoja, varsinkin kioski ja grilli :)
Sivuja: 1 2 3 ... 10

Vieras

Kirjaudu sisään Rekisteröidy