Aihe: Syyskuun 11. päivän terroriteot
Luettu 4349 kertaa

0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.

Tässä aiheessa on tarkoitus keskustella 9/11 tapahtuneita terroritekoja, joissa kaksi matkustajakonetta ohjattiin päin World Trade Centeriä, yksi lentokone päin puolustusministeriö Pentagonia ja yksi epäonnistunut lento Valkoista taloa kohti, mutta urheat kansalaiset pelastivat satojen muiden viattomien hengen surmaten vain itsensä ja kaappaajat.

Jos et vielä tiedä 9/11 terroriteoista, suosittelen lukemaan Wikipedia-jutun ja käymään The Camera Planet Archivessa katsomassa videoita. Jos et usko valtamedian ja virallisten lähteiden tarjoamaa tietoja, katso Wikipedia-artikkeli aiheesta. Huomaathan, että kyseisissä linkeissä on joillekkin järkyttävää materiaalia. Menet linkkeihin omalla vastuulla, ja tiedostat, että tulet näkemään järkyttäviä kuvia, tietoja, tai videoita 9/11 iskuista.

Virallinen tapahtumaskaala
paikallista aikaa

8.46: American Airlines 11 törmää World Trade Centerin pohjoistorniin.
9.03: United Airlines 175 törmää toiseen, World Trade Centerin etelätorniin.
9.08: FAA (ilmailuhallinto) kieltää koneiden lähdön, jotka ovat menossa New Yorkiin tai sen lähelle.
9.26: Ilmatila suljetaan siviililentokoneilta.
9.37: American Airlines 77 ohjataan päin puolustusministeriö Pentagonia.
9.45: Koko ilmatila suljetaan. Kaikkia lentokoneita pyydettiin laskeutumaan lähimmälle lentokentälle.
9.59: Etelätorni sortuu, vaikka lentokone osui siihen vasta toisena. Syyksi arvellaan sitä, että, lentokone vaurioitti enemmän tukirakenteita. Sortumisessa kestää yhdeksän sekuntia.
10.03: United Airlines 93 syöksyy maahan lähellä Shanksvilleä, Pensylvaniaa. Kone oli varmimmin matkalla kohti Valkoista taloa tai toisten arvelujen mukaan kohti kongressitalo Capitolia.
10.28: Pohjoistorni sortuu yhdessätoista sekunnissa.
12.15: Ilmatila tyhjennetty kokonaan.

Monet uutiskanavat uutisoivat virheellisesti räjähdyksistä World Trade Centerissä, sillä tietoa tai varmuutta ei lentokoneista oltu saatu. Vasta kun toinen lentokone osui World Trade Centeriin, uutisankkurit näkivät lentokoneen ja korjasivat erheensä. Aluksi ei myöskään tiedetty, että oliko kyseessä onnettomuus vai terroriteko.

Iskuissa kuoli yhteensä 2 995 henkilöä, kaappaajat mukaanluettuina. Yli 6 291 ihmistä haavoittui. Iskujen päätekijä Osama bin Laden saatiin surmattua 2. toukokuuta 2011. Al-Qaida on silti jatkamassa toimintaansa, mutta uusista iskuista ei ole vielä tietoa.

Keskustelua aiheesta. Toivoisin, että salaliittoteorioista puhuminen jätettäisiin ulkopuolelle, mutta en voi sitä lain mukaan kieltää.
« Viimeksi muokattu: 18.08.2012 21:09 kirjoittanut Eino »
Surullinen asiahan tuo oli, mutta tapahtunut mikä on.

Nythän siihen on jo vuosien ajan rakennettu jotain uutta WTC-tornia, eli siitä ei kaiketi ole tulossa kaksoistornirakennusta.
Joo, oon nähnyt semmosen dokumentin tosta.
« Viimeksi muokattu: 20.08.2012 07:07 kirjoittanut Muropatukka »
Muistanku tää tapahtu ja olin ihan pikkuinen ja ymmälläni tästä. Mun silloinen kaveri oli tietääkseni edellisenä päivänä vieraillu WTCssä ja pelkäsin sit kuollakseni et sille on sattunut jotain, vaikka olinkin niin pieni. Olivat onneksi lähteneet aikaisin tuona aamuna.
Mut tosiaan. Tää aihe on melko mielenkiintonen, tykkään seurata keskusteluita joissa käsitellään tätä ja on jänskää lukee joidenki hassuja teorioita näistä iskuista. Surullinenhan tää tapahtuma tietty oli :/

Kyselija

  *
 • Bottila.com
Olen hyvin kiinnostunut näistä, olen kattonut vuodesta 2008 niitä ohjelmia missä kerrotaan tästä tapahtumasta.
Mielenkiintoinen tapahtuma sinänsä, kuinka moni on nähnyt sen elokuvan? (Esitettiin 11.9.2010 muistaakseni)
Muistan kun näki telkkarista suorana lähetyksenä kun se toinen kone iski sinne.
Oli varmaan jännä, kiinnostava ja uskomaton tilanne :oo

T.J.43

  *
 • Nigga stole my bike!
Synnyin 9/11 mutta en samana vuonna vaan aikaisemmin.
Luku 11
Syyskuun yhdestoista oli vuoden 254. päivä: 2+5+4 = 11.

Kun 911 (hyökkäyspäivän luvut) plussataan yhteen, saadaan tulokseksi luku 11.

Tornit ennen terroritekoja näyttivät luvuilta 11.

Syyskuun yhdennentoista jälkeen vuotta oli jäljellä 111 päivää. Syyskuun yhdentenätoista vuonna 1941 aloitettiin yhden iskun kohteiden, Pentagonin rakennustyömaakaivuutyöt.

Kaapatulla koneella lennolla 11 oli mukana 92 matkustajaa: 9+2 = 11. Ensimmäinen lento, joka osui torneihin, oli numeroltaan 11.

New Yorkin osavaltio on Yhdysvaltojen 11. osavaltio.

Lento nimeltä "G33 NY"
Ei sellaista ole. Etsitpä sitten Googlella, Wikipedialla, Bingillä tai Yahoolla, saat aina vain salaliittoteorioita.

Toisaalta, Q33 on Manhattanilla kulkevan bussin numero. Ajattelivatkohan terroristit iskeä torneihin busseilla?

Kyselija

  *
 • Bottila.com
Mielenkiintoista, Eino.

Itse luen parhaillaan kirjaa nimeltään 102 minuuttia joka kertoo todella tarkkaan mitä tapahtui ensimmäisen koneen törmäyksestä etelätornin sortumiseen asti. Kannattaa hankkia tuo kirja jos tämä aihe kiehtoo.

xzibitkissa

  *
 • über1337h4x0r
Luku 11
Syyskuun yhdestoista oli vuoden 254. päivä: 2+5+4 = 11.

Kun 911 (hyökkäyspäivän luvut) plussataan yhteen, saadaan tulokseksi luku 11.

Tornit ennen terroritekoja näyttivät luvuilta 11.

Syyskuun yhdennentoista jälkeen vuotta oli jäljellä 111 päivää. Syyskuun yhdentenätoista vuonna 1941 aloitettiin yhden iskun kohteiden, Pentagonin rakennustyömaakaivuutyöt.

Kaapatulla koneella lennolla 11 oli mukana 92 matkustajaa: 9+2 = 11. Ensimmäinen lento, joka osui torneihin, oli numeroltaan 11.

New Yorkin osavaltio on Yhdysvaltojen 11. osavaltio.

Lento nimeltä "G33 NY"
Ei sellaista ole. Etsitpä sitten Googlella, Wikipedialla, Bingillä tai Yahoolla, saat aina vain salaliittoteorioita.

Toisaalta, Q33 on Manhattanilla kulkevan bussin numero. Ajattelivatkohan terroristit iskeä torneihin busseilla?

Väitätkö että salaliittoteoriat eivät voisi olla totta? Missään muualla ei ole tapahtunut mitään näin isoa ja USA kykenee lavastamaan terroristi-iskun.  Bush oli epäsuosittu presidentti joten hänen piti saada lisää kunnioitusta joten hän aloitti sodan terroristeja vastaan. Ja Bushin reaktio? Jos normaali ihminen kuulisi että kaksi pilvenpiirtäjää on tuhottu niin hänen reaktio olisi varmasti erilainen. Ja Bushin suvulla on asetehtaita joten he saavat rahaa kun myyvät hallitukselle paljon aseita. Myös samana vuonna budjetti oli huomattavasti suurempi kuin yleensä ja USA:n yleensä ja siellä oli todella iso operaatio salanimellä johon meni paljon rahaa (Tiedän että USA:lla on paljon operaatioita salanimellä budjetissaan mutta sinä vuonna ei tapahtunut mitään niin isoa). Ja saa olla kyllä hemmetin heikosti rakennettu pilvenpiirtäjä että menee lentokoneella päin lentämisestä kokonaan maan tasalle. Ensinnäkin lentokone osui melko korkealle ja sitten torni meni maan tasalle. Makes perfect sense.

Suurin osa tiedoista on monista eri dokumenteista.
Lainaus
Ja saa olla kyllä hemmetin heikosti rakennettu pilvenpiirtäjä että menee lentokoneella päin lentämisestä kokonaan maan tasalle. Ensinnäkin lentokone osui melko korkealle ja sitten torni meni maan tasalle.
Oletko kuullut asiasta metallin sulamispiste ja painovoima. Ja kyllä yli 35 vuodessa tekniikka kehittyy paljon.

Golpe

  *
 • Rise and shine, Mister Freeman. Rise and... shine.
Toiset uskoo salaliittoteorioihin, toiset ei.

40 vuoden päästä nähdään miten on käynyt.

PETE621

  *
 • I drive.
Salaliittoteorioista niin monesti sanotaan että polttoaine ei pala kuumaksi polttaa rakennusta alas, kyllä. Mutta mitä World Trade Centerissä oli? Paljon toimistoja jossa oli puuta joka palaa kuumemmin. Bush teki sen jotta voisi mennä Irakiin? siinä voi sanoa että hän käytti sitä niin kuin Obama käytti esim. Sandy Hookia miksi pitäisi aselakeja parantaa.. Mutta kaikki noi iskut sitten 9/11 olisi voinut estää ja länsimaiden ratkaisu on mennä sotaan etsimään öljyt ja kulta. Osama? Pakistanin pääministeri sanoi että hän kuoli 2002 ja hänet yllättäen salamurhataan varmaan sen takia että hän kertoi totuuden. "Obama tappoi Osaman" jos olisi hän olisi tuottanut kuvan, tai näyttänyt ruumiin.. 10 vuotta etsintää rahaa käytetty paljonja ei yhtään kuvaa, en usko siihen. Sitten kun näen kuvan että Osama on kuollut 2011 niin uskon heti. Sitten kun näen todisteet että 9/11 oli valtion tekemä niin uskon. Tähän menneessä kaikki todisteet mitä olen nähnyt todistaa että se isku oli tehty kiukkusten muslimien toimesta, jotka vihasi länsimaita...

Vieras

Kirjaudu sisään Rekisteröidy