Habbo-opas

Botit

Botit ovat ohjelmoituja robotteja, jotka voivat tarjoilla juomia ja puhua.

Botit ovat ohjelmoituja robotteja, joita on voinut tavata julkisissa tiloissa koko Habbon olemassaolon ajan. Nykyjään botteja voi myös ostaa omiin huoneisiin.

Tavallinen eli rento botti maksaa 25 kolikkoa. Tarjoilijabotti maksaa 45 kolikkoa ja rennon botin ominaisuuksien lisäksi se tarjoilee ja tervehtii. Tällä hetkellä botilta voi saada mehun, maidon, veden, chilikaakaon, kahvin, laten, kofeiinittoman kahvin ja teen.

Kävijälistabotti maksaa 35 kolikkoa ja toimii myös rennon botin tavoin, mutta lisäksi botti listaa huonessa käyneet hahmot. Kun tulet huoneeseen, botti kysyy, haluatko kuulla, ketkä vierailivat huoneessasi. Jos vastaat kyllä, botti luettelee hahmot.

Kaikki tarjoilijabotit ilmoittavat jostain syystä kuuluneensa aikoinaan barbershop-kvartettiin, mutta muuten bottien juttelua voi itse säätää. Botti muistaa korkeintaan 1024 merkkiä ja lauseet voi erottaa toisistaan rivinvaihdolla. Jos automaattinen chat ei ole päällä, botti vastaa käyttäjien puhuessa.

Botin voi saada myös laskemaan huoneessa olevat käyttäjät ja tavarat. Kirjoittamalla botin puheeseen %user_count% botti ilmoittaa huoneen kävijämäärään, %floor_item_count% kertoo lattitavaroiden määrän ja %wall_item_count% laskee seinätavarat.

Painamalla rentoutumispainiketta botti alkaa liikkua huoneessa. Kun painiketta painaa uudelleen, botti lopettaa huoneessa vaeltelun. Voit vaihtaa botin nimeä niin monta kertaa kuin haluat. Botin ulkonäköä voi muuttaa tekemällä ensin omasta hahmosta halutun näköisen ja painamalla Kopioi ulkonäköni -painiketta. Kaikki botit osaavat myös tanssia ja niille voi määrittää lauseita, joita ne puhuvat. Myös Wired-tavaroilla on mahdollista vaikuttaa bottien käyttäytymiseen.

Takaisin

Vieras

Kirjaudu sisään Rekisteröidy