Habbo-opas

Lemmikit

Hotellista löytyy monenlaisia lemmikkejä, kuten koiria, kissoja ja vaikka lohikäärmeitä.

Voit hankkia hotelliin seuraksesi lemmikin tai useamman. Jos et ole koiraihmisiä, voit hankkia vaikkapa lohikäärmeen. Lemmikkejä ei voi vaihtaa, mutta niitä voi ostaa lahjaksi. Kaikki lemmikit eivät ole saatavilla kaupasta. Hotellista onkin siis täysin mahdollista bongata esimerkiksi liikkuvia kivenmurikoita, jotka ovat lemmikkejä.

Ostettuasi lemmikin et voi enää muuttaa sen nimeä. Lemmikit eivät kuole tai tarvitse ruokaa ja vettä, mutta lemmikki saa ruoasta ja nukkumisesta energiaa. Lemmikin ruokkiminen lisää myös sen onnellisuutta, kuten myös rapsuttaminen ja leikkiminen.

Voit laittaa lemmikkejä omiin tai toisten käyttäjien huoneisiin, jos omistaja on niin sallinut. Lemmikki palautuu valikkoon automaattisesti, kun lähdet huoneesta, jota et omista. Yhteen huoneeseen mahtuu yhteensä 50 lemmikkiä. Lemmikit pärjäävät omistamissasi huoneissa omillaan, mutta muuten ne palautuvat aina hahmollesi, kun lähdet huoneesta.

Kouluttamalla lemmikkiä sen kokemus kasvaa. Kun kokemuspalkki täyttyy, lemmikki oppii uusia käskyjä ja sen taso nousee. Jotta lemmikki tottelee käskyjäsi, sillä täytyy olla riittävästi energiaa ja hyvä mieli, joka näkyy onnellisuuspalkista.

Pikkulemmikit

Pikkulemmikkejä eli pentuja on mahdollista saada jalostamalla kissoja, koiria, possuja, karhuja ja terrierejä. Joitakin pikkulemmikkejä on myös mahdollista ostaa suoraan kaupan pentupuodista. Jalostamiseen tarvitset kaksi lemmikkiä ja kyseisen lemmikin jalostuslaatikon. Toinen jalostettavista lemmikeistä voi olla toisen habbon omistama, jos toinen on sinun. Jalostuslaatikkoa voi käyttää vain kerran ja sen omistaja on myös pennun omistaja.

Takaisin

Vieras

Kirjaudu sisään Rekisteröidy