Habbo-opas

Navigaattori

Lue kaikki navigaattorista ja opi käyttämään hakutoimintoa tehokkaasti!

Navigaattoria käytetään huoneesta toiseen liikkumiseen. Siinä on neljä välilehteä: Julkiset, Kaikki huoneet, Tapahtumat ja Oma maailma.

Julkiset-välilehdeltä löytyy Habbon julkiset tilat, staffien suosittelemat huoneet, fanisivujen ryhmähuoneet, huonepaketit ja kampanjahuoneet.

Kaikki huoneet -välilehti näyttää hotellin kaikki huoneet kategorioihin jaettuna. Tämän välilehden tulee olla valittuna, jos haluat käyttää hakutoimintoa kaikkiin hotellin huoneisiin.

Tapahtumat-välilehti näyttää huoneet, joille on ostettu ducketeilla mainosaikaa. Eniten mainostetut tapahtumat näyttää mainokset, joille on ostettu eniten mainosaikaa.

Oma maailma -välilehti näyttää kaikki sinulle henkilökohtaiset kategoriat, kuten huoneet, joissa sinulla on oikeudet ja omistamasi huoneet.

Tallennetut haut

Voit etsiä huoneita huoneen nimen, omistajan, tagin, ryhmän tai kaikkien kriteerien perusteella. Haku hakee vain aktiivisena olevalta välilehdeltä. Jos käytät hakua Julkiset-välilehdellä, saat kaikkiin hakutuloksiin myös Julkiset huoneet -kategorian, vaikka se ei vastaisi tuloksia.

Voit tallentaa kaikkia muita paitsi Julkiset-välilehden kategorioita tallennettuihin hakuihin painamalla kategorian vieressä näkyvää keltaista salamapainiketta, jolloin ne näkyvät navigaattorin vasemmalla puolella klikkaamalla samanlaista painiketta välilehtien vieressä. Kategorioihin sisältyvät hakuehdot tallentuvat pikalinkkiin.

Ryhmien hakutuloksissa saattaa näkyä myös huoneita, joissa ei ole ryhmää. Tämä johtuu vanhoista vuosina 2007-2011 luoduista web-ryhmistä, jotka ovat hotellissa käytännössä näkymättömiä, mutta joiden ryhmähuoneet navigaattori kuitenkin tunnistaa.

Huom! Hakutulokset kohdistuvat aina vain siihen välilehteen, joka on valittuna. Sama koskee kategorioita. Jos olet avannut jonkin kategorian, hakutulokset tulevat vain avoinna olevasta kategoriasta. Tätä voi kuitenkin käyttää hyödyksi tarkempien pikalinkkien tekemiseen.

Takaisin

Vieras

Kirjaudu sisään Rekisteröidy