Tietoa Kalasaitista

Kalasaitti on vuonna 2008 perustettu virallinen Habbo-fanisivu, mikä tekee meistä vanhimman ja kattavimman suomenkielisen Habbo-tietolähteen. Kalasaitista löytyy myös keskustelualue, joka ei rajaudu vain Habboon: kaikki ovat tervetulleita keskustelemaan mistä aiheista tahansa.

Ihmettelet varmaan, että mistä nimi Kalasaitti tulee. Habbon vuosientakainen nimi oli Hotelli Kultakala, jolloin fanisivuja kutsuttiin joskus kalasaiteiksi. "Kalasaitista löydät parhaat kalanhoitovinkit" ei ole siis Kalasaitin entinen iskulause, itse asiassa olemme enemmän kumiankkaihmisiä.

Kalasaitin ylläpitäjät

kivasima Omistaja Olen tämän sivuston perustaja ja omistaja, joten minua saa syyttää kaikesta Kalasaittiin liittyvästä. Habboilun aloitin keväällä 2007.
Redpoint Kisat ja tapahtumat Redpoint sisustaa Kalasaitin kisahuoneita, juo jääkahvia ja tekee kahvikiisseliä.
muumio247 Muinaisjäänne Virallisena neuvonantajana jo vuodesta 2010.
kiiltsi Uutiset Kiiltsi raportoi Habbo-maailman tuoreimmat kuulumiset Kalasaitin uutisiin.
moikaikkiankat Jutut Moikaikkiankat on Kalasaitin satunnainen kirjoittelija, jonka erikoiskamamuseo Habbossa on vierailun arvoinen.
oTGo Jutut Nostalgikko, kirjoittaja ja web-kehittäjä.

Kiitokset

Kiitos avusta sivuston alkuaikoina Saksulle sekä vaivannäöstä koodipuolen kanssa Impressionille ja oTGo:lle. Kiitos myös fanisivukuningatar @Justeeri@:lle koodien ystävällisestä jakamisesta ja teknisestä tuesta. Erityiskiitokset muumio247:lle muumioitumisesta.

Vieras

Kirjaudu sisään Rekisteröidy