Uutiset

Habbolle näkyvyyttä Youtube-maailmassa

Youtube-tähti Roni Back palasi Habboon ...ja teki siitä videon!
Suomen suosituimpiin "tubaajiin" kuuluva Roni Back on antanut Youtube-palvelussa huomattavan määrän näkyvyyttä Habbolle. Tänään neljän aikaan Roni Backin yli 200 tuhannen tilaajan kanavalle julkaistussa videossa Back vierailee meille niin rakkaassa hotellissamme. Roni ei ole mikään uusi tekijä, vaan on niittänyt aikoinaan mainetta zoni93 -hahmollaan mm. peluutellen ja ylläpitämällä wired-rataansa. Roni on myös käynyt vieraana Hubu-bussissa entisellä RoniTheGamer -nimimerkillään.

Videolla Roni esittelee hahmoaan, lemmikeitään ja huoneitaan, ja kertoo monille varmasti samaistuttavia muistojaan hotellista. Videolle on odotettavissa paljon näyttökertoja, mikä merkitsee paljon näkyvyyttä myös Habbolle. Tämäntapaiset tempaukset ovat potentiaalisia nostamaan Habbon suosiota edes hetkellisesti, ja videon julkaisun jälkeen onkin kävijämäärässä ollut aistittavissa pientä kasvupiikkiä. Videolle ollaan myös ilmeisesti saamassa joskus jatkoa, mikä ei ole lainkaan negatiivinen asia.

Video Ronin Habbokierroksesta on katsottavissa alta. Kalasaitti ei tästäkään tempauksesta halunnut jäädä pois; jos katsot videon tarkkaan, saattaa eräs (trolli)toimittajamme vilahtaa videolla ;)

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=y6sIqznzG3E" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=y6sIqznzG3E</a>

Kommentit (3)

akuankka1223
26.03.2017 20:08
No ainaki kävi hyvissä huoneissa.
REETIII
27.03.2017 00:12
Roni klikkas mun hahmoo!!! *leijuu*
Vertsku111
28.03.2017 08:08
Reetii näin

Kommentoi

Hahmon nimi: *


Kommentti: *


Minkä värinen on keltainen kumiankka?


Vieras

Kirjaudu sisään Rekisteröidy