Uutiset

Habboa ei enää valvota ympärivuorokautisesti

Automaattiset valvontatyökalut mahdollistavat, ettei staffeja välttämättä aina ole aukioloaikoina paikalla.
Aikaisemmin uutisoimme Italian Habbon jääneen yhden staffin varaan. Myös muista hotelleista on vähennetty viime päivinä moderaattoreita ja fanisivuilla on spekuloitu, että automaattinen järjestelmä korvaisi moderaattorit. Näin ei kuitenkaan ole.

Hotellia valvotaan yhä normaalisti, mutta staffeja ei ole aina välttämättä aukioloaikoina paikalla. Näin on ollut Suomen hotellissa jo pidemmän aikaa, vaikka tietoa ei ole, miten avunpyynnöt tuolloin käsitellään. Habbo on automatisoinut viime vuosina valvontaansa merkittävästi, joten on mahdollista, että automaattiset työkalut koetaan tarpeeksi tehokkaiksi hotellin hiljaisempina aikoina.

HabboTravel.com:n staffilähde on vahvistanut uutta käytäntöä koskevat tiedot.

Kommentit (2)

Nonnii
31.03.2017 15:03
Sit eiku 24/7 auki!
01.04.2017 21:09
Melko radikaali muutos. Mutta, varmasti tällätavoin Sulake pystyy karsimaan kustannuksia.. Toisaalta, kävijöiden turvallisuus huononee siinä samalla. Avunpyyntöjen vastausajat ovat jo nykyisin järkyttävän pitkiä ja tämän uudistuksen myötä ei ainakaan helpotusta ole asiaan tulossa.. Harmillista myös lukuisten eri hotellien moderaattorien kannalta, jotka menettävät työnsä.
Lopunajat ovat lähellä?

Kommentoi

Hahmon nimi: *


Kommentti: *


Minkä värinen on keltainen kumiankka?


Vieras

Kirjaudu sisään Rekisteröidy