Uutiset

Habbo mainittu taas! Torille!

Habbo on päässyt mukaan Helsingin Designmuseon esittelemiin sataan (ja yhteen) suomalaiseen esineeseen.
Habbo on nauttinut viime aikoina poikkeuksellisen suuresta näkyvyydestä erilaisissa kanavissa. Maaliskuusssa Helsingin Designmuseoon avatussa näyttelyssä esitellään Suomen 100-vuotisjuhlien kunniaksi jokin suomalaisille merkittävä esine (tai asia) jokaiselta itsenäiseltä vuodelta, eli yhteensä 101 esinettä. Vuoden 2001 esineeksi on valittu Habbo Hotel (koska vuoden 2000 esineeksi esiteltiin tietysti ahvenanmaalainen pyöreä postimerkki, daa). Kalasaitille ei selvinnyt, missä muodossa Habbo oli näytille asetettu, mutta mitä todennäköisimmin kyse on vain kuvasta. Designmuseon näyttely on auki toukokuun loppupuolelle, jonka jälkeen samainen näyttely on näytillä Tallinnassa, Oslossa, Madridissa ja Riikassa.

Tänään sunnuntaina noin sadantuhannen levikistä nauttivan Aamulehden Ihmiset-liitteessä käsiteltiin yllämainitun näyttelyn sisältöä. Lehdessä oli kuva ja pieni esittely jokaisesta näyttelyesineestä, joten myös rakas fanituksen kohteemme pääsi esille, jopa liitteen etusivulle asti. Juttuun on kuitenkin eksynyt sangen silmiinpistävä kirjoitusvirhe, kun Habbon toiseksi perustajaksi on ilmoitettu Aapo "Kyyrölä". Siitä huolimatta mm. YouTubessa ja Vapriikin museokeskuksessa viime aikoina esillä olleelle, suhteellisen unohdetulle Habbolle tämänkin tyylinen huomionosoitus on varmasti virkistävä potku pikselipepulle.

Tästä pääset lukemaan Aamulehden nettiartikkelin kokonaisuudessaan, missä on myös nähtävillä tarkempi versio paperilehdessäkin nähdystä kuvasta.


Kommentit (2)

Heh...
03.04.2017 16:04
Vanhassa Habbossa tavaran pystyi siirtämään, pyörittämään, poimimaan ja hävittämään. Mikä tämä "hävitys" on tai oli?
03.04.2017 17:05
Vanhassa Habbossa tavaran pystyi siirtämään, pyörittämään, poimimaan ja hävittämään. Mikä tämä "hävitys" on tai oli?

Tavaroita pystyi tuohon aikaan poistamaan eli tavara katosi olemasta.

Kommentoi

Hahmon nimi: *


Kommentti: *


Minkä värinen on keltainen kumiankka?


Vieras

Kirjaudu sisään Rekisteröidy