Uutiset

Tällainen on Project X eli Hotel Hideaway

App Storesta on löytynyt Hotel Hideaway -niminen peli, joka on tunnistettu Project X:ksi.
Syksyllä uutisoimme Habbon seuraajasta, joka on luksushotelli kaukaisessa tulevaisuudessa. Nyt peli on löydetty App Storesta: kyseessä on Hotel Hideaway, virtuaalihotelli tai sosiaalinen seikkailu, kuten peli itsensä esittelee.

Hotel Hideaway on yli 17-vuotiaille suunnattu sosiaalinen peli, jossa voi Habbon tapaan tavata kavereita ja chatata. Peli vaatii iOS 8 -käyttöjärjestelmän tai uudemman eli se on ladattavissa Applen mobiililaitteille. Peli on ollut julkisesti ladattavissa ainakin elokuusta 2016 lähtien ja sen päivityshistoriasta löytyy versio 2.5 jo kesältä 2015. Peli ei ole virallisesti Sulakkeen kehittämä, mikä on myös syy siihen, miksi pelin löytäminen kesti näin kauan.

Pelin taustalta löytyy Planetmedia Oy -niminen suomalainen yritys, joka on mitä ilmeisemmin Sulakkeen emoyhtiö Elisan omistama. Kiistaton todiste pelin Habbo-taustasta on kuitenkin pelin Instagram-tilillä 21.11.2016 julkaistu kuva hotellin aulasta, joka on yksi pelin varhaisimmista luonnoksista.

Pelillä on myös YouTube-kanava, jonka ensimmäinen video on ladattu helmikuussa 2016. Pelin musiikit on säveltänyt Tommi Salomaa.

Pelin kotisivut: hotelhideawaythegame.com

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=UnMhiJKbtXY" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=UnMhiJKbtXY</a>

Kommentit (1)

mikkothe-man
09.04.2017 13:01
Eikai habboa vain lopeteta :O :'( ??

Kommentoi

Hahmon nimi: *


Kommentti: *


Minkä värinen on keltainen kumiankka?


Vieras

Kirjaudu sisään Rekisteröidy