Uutiset

Automaattivalvonta on otettu käyttöön

Habbo on muuttanut avunpyyntöilmoitusten tekstejä ja lisännyt sanoja höpöfiltteriin.
Automaattinen valvonta on otettu käyttöön Suomen hotellissa. Höpöfiltteriä on tiukennettu ja avunpyyntöilmoitusten tekstejä on muutettu, kun hotellissa ei ole aina aukioloaikoina paikalla valvojaa.

Olet ilmoittanut, että hahmo pyysi/tarjosi seksuaalisia kuvia tai videoita. Oman turvallisuutesi takia, pidä kiinni anonymiteetistäsi, äläkä kerro henkilökohtaisia tietojasi Habbossa.nModet käsittelevät sillä välin ilmoituksesi.
=>
Olet tehnyt ilmoituksen seksuaalisen kuvamateriaalin kyselystä tai jakamisesta. Jos toinen käyttäjä häiritsee sinua, klikkaa käyttäjää ja valitse "Hiljennä". Muistathan myös, että Habboa pelataan anonyymisti. Tarkistamme ilmoituksesi.

Olet ilmoittanut käyttäjän seksilinkkien jakamisesta. Valvojamme tutkivat asiaa. Kiitos viestistäsi!
=>
Olet tehnyt ilmoituksen seksilinkistä. Jos toinen käyttäjä häiritsee sinua, klikkaa käyttäjää ja valitse "Hiljennä". Muistathan myös, että Habboa pelataan anonyymisti. Tarkistamme ilmoituksesi.

Olet ilmoittanut käyttäjän huijaamisesta. Valvojamme tutkivat asiaa. Kiitos viestistäsi!
=>
Olet tehnyt ilmoituksen vakavasta huijaamisesta. Huijaaminen ei kannata, se vain pilaa muiden Habbo-huvin.

Olet tehnyt hahmosta ilmoituksen henkilötietojen kyselyn takia. nAnonymiteetti kunniaan Habbossa! Oman turvallisuutesi takia sinun on parempi pitää henkilökohtaiset tietosi vain omana tietonasi. Sillä välin modet tutkivat ilmoittamaasi tapausta.
=>
Olet tehnyt ilmoituksen henkilötietojen jakamisesta. Muista pysytellä Habbossa anonyymina! Oman turvallisuutesi vuoksi kehotamme pitämään henkilötietosi muilta salassa. Tarkistamme ilmoituksesi.

Olet tehnyt hahmo floodauksesta ilmoituksen. Jos joku häiritsee sinua, klikkaa hahmoa ja valitse "hiljennä", hiljentääksesi hahmon puheen. Voit myös vaihtaa huonetta, jos keskustelun sävy huoneessa saa olosi epämukavaksi. Sillä välin modet käsittelevät ilmoituksesi.
=>
Olet tehnyt ilmoituksen floodaamisesta. Jos toinen käyttäjä häiritsee sinua, klikkaa käyttäjää ja valitse "Hiljennä". Voit myös vapaasti vaihtaa huonetta, jos et pidä huoneessa käytävän keskustelun sävystä.

Olet tehnyt hahmon seksuaalisesta kielenkäytöstä ilmoituksen. Jos joku häiritsee sinua, klikkaa hahmoa ja valitse "hiljennä", hiljentääksesi hahmon puheen. Voit myös vaihtaa huonetta, jos keskustelun sävy huoneessa saa olosi epämukavaksi. Sillä välin modet käsittelevät ilmoituksesi.
=>
Olet tehnyt ilmoituksen asiattomasta keskustelusta. Jos toinen käyttäjä häiritsee sinua, klikkaa käyttäjää ja valitse "Hiljennä". Muistathan myös, että Habboa pelataan anonyymisti. Tarkistamme ilmoituksesi.

Olet ilmoittanut, että hahmo yritti esiintyä staffina. Kiitos viestistäsi. Modet perehtyvät asiaan.
=>
Olet tehnyt ilmoituksen staffina esiintymisestä. Habbon staffina esiintyminen on kiellettyä. Muista pelata reilusti! Kiitos ilmoituksestasi.

Olet tehnyt hahmosta ilmoituksen virtuaaliseksin pyytämisestä tai tarjoamisesta. Modet tutkivat asiaa. Sillä välin klikkaa hahmoa ja valitse "hiljennä", hiljentääksesi hahmon puheen.
=>
Olet tehnyt ilmoituksen virtuaaliseksistä. Jos toinen käyttäjä häiritsee sinua, klikkaa käyttäjää ja valitse "Hiljennä". Muistathan myös, että Habboa pelataan anonyymisti. Tarkistamme ilmoituksesi.

Olet ilmoittanut käyttäjän skriptaavan. Valvojamme tutkivat asiaa. Kiitos viestistäsi!
=>
Olet tehnyt ilmoituksen skriptaamisesta. Kiitos ilmoituksestasi.

Olet tehnyt hahmon kiusaamisesta ilmoituksen. Jos joku häiritsee sinua, klikkaa hahmoa ja valitse "hiljennä", hiljentääksesi hahmon puheen. Voit myös vaihtaa huonetta, jos keskustelun sävy huoneessa saa olosi epämukavaksi. Sillä välin suojelijat käsittelevät ilmoituksesi.
=>
Olet tehnyt ilmoituksen kiusaamisesta. Jos toinen käyttäjä häiritsee sinua, klikkaa käyttäjää ja valitse "Hiljennä". Voit myös vapaasti vaihtaa huonetta, jos et pidä huoneessa käytävän keskustelun sävystä. Suojelijat tarkistavat ilmoituksesi.

Olet tehnyt hahmon väkivaltaisesta käytöksestä ilmoituksen. Jos joku häiritsee sinua, klikkaa hahmoa ja valitse "hiljennä", hiljentääksesi hahmon puheen. Voit myös vaihtaa huonetta, jos keskustelun sävy huoneessa saa olosi epämukavaksi. Sillä välin modet käsittelevät ilmoituksesi.
=>
Olet tehnyt ilmoituksen väkivaltaisesta käytöksestä. Habbo on tarkoitettu hauskanpidolle, eivätkä väkivaltaa ihannoivat tai loukkaavat puheet kuulu peliin. Jos toinen käyttäjä häiritsee sinua, klikkaa käyttäjää ja valitse "Hiljennä". Tarkistamme ilmoituksesi.

Olet tehnyt hahmon vihapuheesta ilmoituksen. Jos joku häiritsee sinua, klikkaa hahmoa ja valitse "hiljennä", hiljentääksesi hahmon puheen. Voit myös vaihtaa huonetta, jos keskustelun sävy huoneessa saa olosi epämukavaksi. Sillä välin modet käsittelevät ilmoituksesi.
=>
Olet tehnyt ilmoituksen vihapuheesta. Jos toinen käyttäjä häiritsee sinua, klikkaa käyttäjää ja valitse "Hiljennä". Voit myös vapaasti vaihtaa huonetta, jos et pidä huoneessa käytävän keskustelun sävystä.

Olet ilmoittanut, että hahmo mainostaa huijaussivustoa. Kiitos viestistäsi. Valvojat perehtyvät asiaan.
=>
Olet tehnyt ilmoituksen huijaussivustojen mainostamisesta. Surffaa netissä fiksusti, äläkä ikinä anna henkilötietojasi tai lataa mitään kyseisiltä sivustoilta.

Olet ilmoittanut, että käyttäjä on alaikäinen Habboon. Kiitos viestistäsi. Modet perehtyvät asiaan.
=>
Olet ilmoittanut toisen käyttäjän olevan liian nuori Habboon. Habbon ikäraja on 13 vuotta. Kiitos ilmoituksestasi, tarkistamme asian.

Olet tehnyt ilmoituksen hahmon %username% yrityksestä tavata oikeassa elämässä. Oman turvallisuutesi takia, pidä kiinni anonymiteetistäsi Habbossa ja vältä irl-tapaamisia Habbossa tapaamiesi tyyppien kanssa. rnModet käsittelevät sillä välin ilmoituksesi.
=>
Olet tehnyt ilmoituksen oikeassa elämässä tapaamisesta. Oman turvallisuutesi vuoksi kehotamme pysyttelemään Habbossa anonyymina ja kieltäytymään tapaamisista oikeassa elämässä. Tarkistamme ilmoituksesi.

Olet ilmoittanut hahmon itsetuhoisesta käytöksestä. Kiitos viestistäsi.
=>
Olet tehnyt ilmoituksen itsetuhoisesta käytöksestä. Kehotathan kyseistä habboa etsimään apua tahoilta, jotka on listattu osoitteessa: https://www.habbo.fi/playing-habbo/help

sopimaton hahmon nimi
=>
Olet tehnyt ilmoituksen sopimattomasta hahmon nimestä. Kiitos ilmoituksestasi.

Olet tehnyt hahmon päihdemyönteisestä puheesta ilmoituksen. Jos joku häiritsee sinua puheillaan, klikkaa hahmoa ja valitse "hiljennä", hiljentääksesi hahmon puheen.nSillä välin modet käsittelevät ilmoituksesi.
=>
Olet tehnyt ilmoituksen päihteiden suosittelusta. Päihteiden suosittelu on Habbossa kiellettyä. Jos toinen käyttäjä häiritsee sinua, klikkaa käyttäjää ja valitse "Hiljennä".

Olet tehnyt uhkapeluusta ilmoituksen. Kiitos viestistäsi. Modet tutkivat tapausta.
=>
Olet tehnyt ilmoituksen uhkapeluusta. Ethän lyö vetoa tai pelaa panoksia vastaan. Näytä sen sijaan vapaasto taitosi! Kiitos ilmoituksestasi.

asiaton huone/ryhmä/tapahtuma
=>
Olet tehnyt ilmoituksen asiattomasta huoneesta/ryhmästä/tapahtumasta. Kiitos ilmoituksestasi.

Olet ilmoittanut, että hahmo yrittää huijata. Kiitos viestistäsi. Modet perehtyvät asiaan.
=>
Olet tehnyt ilmoituksen hahmon/tavaroiden kauppaamisesta. Älä koskaan myy tavaroitasi tai muuta peliin liittyvää oikeaa rahaa vastaan. Saatat menettää kaiken!

Lähde: Puhekupla.com

Kommentit (9)

09.04.2017 00:12
Habbo on yksinkertaisesti tuhoontuomittu.
...........
09.04.2017 01:01
miksi kukaan haluaisi käydä paikassa jossa ei voi edes kunnolla puhua
09.04.2017 08:08
Sana "Sulake" on kielletty sana eheh
09.04.2017 11:11
Myös kaikkien fanisivujen nimet  ja muiden habbojen osotteet on kielletty :/
09.04.2017 14:02
TUUKKA-PYRY paitsi Habbo.fi:n epävirallinen fanisivu Polyfonia.fi
kensuki
10.04.2017 20:08
Kyllähän tästä nyt selkeästi alkoi lopun alku, ihan normaaleja sanojakin paljolti tungettu tuohon höpöfiltteriin, joten "normaalistakin" kommunikoimisesta Habbossa tulee melko vaikeaa. Lueppa siitä sit höpöhöpö -siansaksaa sitten.
Bye
10.04.2017 22:10
''TUUKKA-PYRY paitsi Habbo.fi:n epävirallinen fanisivu Polyfonia.fi''

Onneks Polyfoniaa ei luokitellakkaa fanisivuks :D :D
Mömökki
11.04.2017 14:02
Testailin erilaisia sanoja huoneessani (lukossa, olin yksin) ja aika paljon sensuroi ihan normaalejakin sanoja. Sen lisäksi tuli varoitus "Varoitus"Sinusta on ilmoitettu ylläpidolle" :( Oookkei..
Mömökki
11.04.2017 14:02
Sensuroi sanan "Hitler", mutta ei Mao, Stalin.. Myös sana "terroristit" on sensuroitu, kuten sana "natsi".

Liittyykö tämä siihen Sipilän kaavailemaan vihapuheenlievennys-teknologiaan? http://www.is.fi/digitoday/art-2000005166115.html

En tykkää :/

Kommentoi

Hahmon nimi: *


Kommentti: *


Minkä värinen on keltainen kumiankka?


Vieras

Kirjaudu sisään Rekisteröidy