Artikkelit

Beta-sänkyjen historiaa

Habbon harvinaisimpia tavaroita, beta-sänkyjä, on tiettävästi jäljellä vain yhdet molempia. Mitä tapahtui hotellin kahdelle muulle beta-sängylle?
Beta-sängyt eli Perussänky yhdelle ja Perussänky kahdelle ovat olleet koko hotellin historian ajan Habbon harvinaisimpia tavaroita. Niitä käytettiin hotellin alkuaikoina testaamiseen, miten virtuaalitavarat toimivat virtuaalihotellissa. Tänä päivänä beta-sänkyjä on tiettävästi jäljellä vain yhdet molempia. Jo yli vuosikymmenen ajan sänkyjä on voinut käydä katsomassa Habbon ylläpidon omistaman HabboBeta-hahmon huoneessa, mutta miten hotellin ylläpito päätyi luomaan oman huoneen Beta-sängyille vuonna 2005? Entä mitä tapahtui hotellin kahdelle muulle beta-sängylle, joita ei ole enää olemassa?

Aikoinaan beta-sänkyjen olemassaolo oli mysteeri, josta tiesivät lähes kaikki. Beta-sänkyjä pääsi ihailemaan kahdessa huoneessa, joista molempia käytettiin aikoinaan Sulakkeen testihahmoja. Toinen oli Jeena-hahmon omistama Jellylandia ja toinen marleymarl-hahmon omistama studiotupa. Jeena omisti yhden hengen sängyn (johon tosin mahtuu kaksi hahmoa) ja marleymarl kahden hengen sängyn. Kyseiset hahmot olivat Sulakkeen vanhoja testihahmoja. Jellylandia-huone oli lukossa, mutta huoneeseen pääsi K1mmo-hahmon Naapurit-huoneen kautta. Alla on muutamia kuvia betasänkyhuoneista vuodelta 2005.
Beta-sänkyjen historiaan kirjoitettiin marraskuussa 2005 uusi sivu, kun Habbon ylläpito poisti hahmoja, jotka olivat olleet pitkään käyttämättöminä. Kirjoitin aiheesta entisen virallisen fanisivun Nerokalan foorumille 9.11.2005:

– Joku lähetti kalastimella viestin "Istun Jeenan beta-sängyn omistajan vieressä". Etsin sitten heti Naapurit-huoneen nimellä K1mmo, eikä Jeenan huoneeseen menevä tele toiminut. Jeena ei myöskään avannut oveaan. Samoin nimellä MarleyMarl ei löytynyt enää huoneita, ja hän oli käynyt juuri hiljattain Habbossa. Joku ainakin heitti, että Sulake on poistanut hahmoja habbosta. Dr-hahmon beta-huone on sentään vielä olemassa. Loppuiko tähän mystisten beta-sänkyjen historia? Onko MarleyMarl- ja Jeena-hahmojen beta-sängyt poistettu? Osaisiko joku Habbo Staff kertoa tarkemmin asiasta? Itseäni on ainakin jatkuvasti kiinnostanut nuo ihanan mystiset ja "hienot" Beta-sängyt, eikö ne ole enää yleisön nähtävillä?

Seuraavana päivänä entinen Habbo Staff -Elukka- vahvisti epäilykseni:

– MarleyMarl ja Jeena oli tosiaan poistettu ja joku oli ne kerennyt varatakkin itselleen. Valitettavasti nämä hahmot on Habbon historista monille tuttuja Sulakkeen hahmoina joten ne oli pakko sekaannusten välttämiseksi sulkea. Heidän Beta-sängyt olivat myös poistuneet ja se ei tietenkään ollut tarkoitus, mutta niin nyt kävi kuitenkin.

Poistuneet Beta-sängyt eivät kuitenkaan olleet hotelslin ainoat, sillä dr-hahmon wdwdwdwdwdwd-huoneessa oli sänkyjä jäljellä vielä yhdet kumpaakin mallia. Huone oli aikoinaan yksi legendaarisimmista, mutta oli ollut suljettuna jo vuosien ajan. Huhujen mukaan huoneeseen pääsi aikoinaan teleporttien kautta, mutta Habbon ylläpito on poistanut kyseiset teleportit huoneesta. Tästä syystä olikin harvinaista, että tuona marraskuisena iltana joku kävi kyseisessä huoneessa. Habbon ylläpito päätti siirtää wdwdwdwdwdwd-huoneessa olleet Beta-sängyt toiselle hahmolle kaikkien nähtäville.
– Onneksi Habbosta ei kadonnut ihan kaikki Betat joten nyt saimme tehtyä hahmon jolle laitoimme näitä sänkyjä näytille. Huoneessa olevassa lapussa on tietoa sängyistä ja viikkiksessä myös, kirjoitti -Elukka- Nerokalassa.

Siirretyt beta-sängyt ovat vielä tänäkin päivänä nähtävillä hotellin ylläpidon omistaman HabboBeta-hahmon huoneessa. Huoneeseen pääset sisään tästä.

Minkälaisia muistoja sinulla on beta-sängyistä? Jatketaan aiheesta kommenteissa.

Kommentit (10)

Nostalgia
29.06.2017 04:04
En oo nyt 100% varma oonko oikeessa vai en, mutta luulen, että sänkyjen nimi on sänky, ei sängy.
"Habbon harvinaisimpia tavaroita [beta-sängyjä], on tiettävästi jäljellä vain yhdet molempia. Mitä tapahtui hotellin kahdelle muulle beta-sängylle?"

Todella hyvä kirjoitus, oli hauska lukea! :)
29.06.2017 15:03
Hieno kirjoitus. Habbolla on paljon mielenkiintoista historiaa :)
29.06.2017 20:08
Jep, kirjoitusvirhe. Korjasin, kiitos tiedosta!
29.06.2017 20:08
Beta-sänkyjä ei ole kun 2 joten ne maksaa varmaan 500 (kolea) Enemmänkin.
:-)
29.06.2017 23:11
Vertsku Beta sängyille ei voida määrittää rahallista arvoa, koska ne ei ole kaupan. Ja beta sänkyjä ei ole 2, vaan kaksi eri sänkyä. 500 kolikkoa on todella vähän beta sängystä...
EVUKKA
30.06.2017 19:07
"joista molempia käytettiin aikoinaan Sulakkeen testihahmoja"
Suomeksi, kiitos.
"eniten Habbo Staff"
Myötistä.

Liittykää Merivoimiin. Tarjoan viinat.
SALA-AGENTTI48
30.06.2017 19:07
Ei vaan Suomen Armeijaan.
HGREAT
30.06.2017 19:07
Eipäs, vaan Liittoarmeijaan.
laugher
30.06.2017 19:07
ei ku JR
30.06.2017 21:09
Syytän kirjoitusvirheistä kivasimaa, joka toimi oikolukijana. ;)

Kommentoi

Hahmon nimi: *


Kommentti: *


Minkä värinen on keltainen kumiankka?


Vieras

Kirjaudu sisään Rekisteröidy