Kisat ja tapahtumat

Traxfest Q&A

Heinäkuu on täällä ja Traxmachine avautunut! Lue, mitä sinun tarvitsee tietää kesän suurimmasta tapahtumasta!
Mikä on Traxfest?

Traxfest on virallisten fanisivujen Bottilan, HabCatin ja Kalasaitin järjestämä kilpailu, jossa habbot kutsutaan miksaamaan musiikkia nostalgisen Traxmachinen avulla.

Miten voin osallistua?

Traxfestiin voi osallistua kaikkien virallisten fanisivujen kautta. Traxmachine löytyy Kalasaitista valitsemalla yläpalkista "Trax" tai osoitteesta kalasaitti.net/trax. Kun biisisi on valmis, voit lähettää sen kilpailuun painamalla levykepainiketta, joka avaa biisin tallennusikkunan. Voit osallistua niin monta kertaa kuin haluat, mutta vain viimeisin osallistuminen huomioidaan. Aikaa biisien lähettämiseen on heinäkuun 14. päivään asti.

Mitä tarvitsen Traxmachinen käyttöön?

Traxmachine toimii kaikilla nettiselaimilla. MacOS-käyttäjille suositellaan kuitenkin Mozilla Firefoxia tai Google Chromea parhaan traxauskokemuksen takaamiseksi. Huomioithan myös, että Traxmachinea ei ole suunniteltu kosketusnäytöille.

Miten voittaja valitaan?

Fanisivuraati valitsee viisi parasta biisiä, joka pääsevät finaaliäänestykseen, jossa lopullisen voittajan valitsee habbot. Finaaliäänestys on käynnissä 17.7.–23.7.2017 ja voittajat palkitaan Traxfest-lavalla 23. heinäkuuta klo 18 alkavassa gaalassa. Parhaiden biisien tekijät palkitaan merkeillä ja klubijäsenyyksillä:

1. sija: 1kk HC, 1kk HR ja Trax-kultamerkki
2. sija: 1kk HR ja Trax-hopeamerkki
3. sija: 14pv HR ja Trax-pronssimerkki
1.–5. sijat: finalistimerkki

Kaiken tämän lisäksi jokainen osallistuja ansaitsee itselleen osallistujamerkin!

Lue lisää: DJ Fusen miksauskoulu

Kommentit (1)

Reizor
03.07.2017 12:12
Tein biisin:

hokk.us/oh

Kommentoi

Hahmon nimi: *


Kommentti: *


Minkä värinen on keltainen kumiankka?


Vieras

Kirjaudu sisään Rekisteröidy