Artikkelit

Kuka oli MikkoTheBoy?

Legendaarinen MikkoTheBoy on monille tuttu nimi. Harva kuitenkaan tietää, kuka hahmon takana todella oli.
MikkoTheBoy on yksi Habbon historian tunnetuimmista hahmoista. Moni pitkään habboillut on varmasti kuullut kuuluistasta scriptaajasta, vaikka harva on häntä hotellissa itse nähnyt. Hahmon pisimmät mahdolliset eli 12 vuoden bannit ovat loppuneet jo vuosia sitten, mutta kuuluisaa hakkeria ei ole hotellissa näkynyt vuoden 2001 jälkeen ainakaan kyseisellä hahmolla.

Kun Habbo oli vielä melko uusi palvelu, scriptaaminen oli mahdollista. Scriptaajat hakivat huomiota etupäässä muuttamalla hahmojensa ulkonäköä, joten hotellissa saattoi tavata esimerkiksi jalattomia habboja tai bongata erikoisia ihonvärejä. Tuohon aikaan Habbon teknisestä puolesta vastannut staffi Whatwasit päätti soluttautua hakkeriksi, sillä kesälomien aikana hotellissa puheksi scriptausbuumi. Suosio oli taattu, sillä staffina hän pystyi kopeloimaan pelin asetuksia vapaasti ja esimerkiksi siirtämään tavaroita ulos huoneesta mustalle alueelle. Pian hän oppi, miten hakkerit toimivat ja mihin heidän temppunsta perustuivat.

Korjattuaan aukot Whatwasit myönsi olevansa hotellin henkilökuntaa. Harva scriptaajista halusi vahingoittaa palvelua, mutta MikkoTheBoy ei ollut vain huomion perässä. Habbo-käsikirjassa onkin kuva, kun useampi staffi on seuraamassa kuuluisan hakkerin bannaamista. Tilanne on kuitenkin mitä ilmeisemmin lavastettu, sillä kyseessä oli Mikko Köykkä eli Whatwasit itse. Habbowood-lavasteista löytyy MikkoTheBoyn hautakivi, mutta legendan todellinen identiteetti on jäänyt monilta kiven nimen tunnistaneilta huomaamatta.

Kommentit (5)

Faydee
08.07.2017 15:03
Eli MikkoTheBoy oli staffi?
08.07.2017 15:03
Eli MikkoTheBoy oli staffi?

Kyllä. Whatwasit soluttautui hakkeriksi juuri MikkoTheBoy-hahmolla.
Mietin vain...
10.07.2017 02:02
@kivasima

Joutuiko WhatWasIt ongelmiin, kun tämä MikkoTheBoy jäi kiinni? Vai, oliko tämä "soluttautuminen" Habbon yhteinen päätös, vai WhatWasIt'n mielijohteinen valinta?

Mielenkiintoinen artikkeli!
Kukka-alma
10.07.2017 02:02

Muistan kyllä, että kamoja katosi "seinien taakse" ja niitä sai rukoilla sen ajan hobbilta, että tulisivat antamaan kamat takaisin, toki kamojen saanti "seinien takaa" kesti aika kauan, joskus niitä ei ees saanut takiasin, kun se oli niin vaikeata. Siihen aikaan kyllä näkyi näitä "alastomia hahmoja" mutta kyllä ne katosi aika nopeasti. Nyt jälkeenpäin kun ajattelee asiaa, niin kyllä habboilu oli sillon todella aneemista ja kamojen suhteen todella surkeaa vuosikausia. kaikki oli epävarmaa ja peeloja oli tosi paljon, hahmoja oli helppo varastaa, siihen aikaan ei oikeastaan ollut mitään suojaa hahmoilla. kamoja sai ostettua paketteina 5 kolee/paketti ja niitä tilattiin puhelimella, kovalla hinnalla., lähinnä rääsää nykymittapuulla.
10.07.2017 17:05
@Mietin vain...

Kiitos!

Itse kysymykseen: ei joutunut ongelmiin, kun ei hän tehnyt vahinkoa kenellekään. Whatwasit toimii staffina ilmeisesti nykyäänkin, ainakin viime vuonna on kirjautunut sisään hahmolleen. En tiedä, mitä varten käsikirjan bannauskohtaus on järjestetty, mutta soluttautuminen oli oman tulkintani mukaan tarpeellista, jotta scriptausongelman sai mahdollisimman pian ratkaistua ja staffit pääsee lomalle.

Kommentoi

Hahmon nimi: *


Kommentti: *


Minkä värinen on keltainen kumiankka?


Vieras

Kirjaudu sisään Rekisteröidy