31.5.2020

Onko uusi Habbo myöhässä?

Toukokuun alussa jokaisesta hotellista valittiin kahdeksan käyttäjää testaamaan uutta Habboa. Suurin osa Suomesta valituista betatestaajista on virallisten fanisivujen ylläpitäjiä, mutta mukana on myös yksi lähettiläs ja Builders at Work -rakentaja.

8.5.2020

Uuden Habbon betatestaus alkaa

Uuden Habbon betatestaus alkaa toukokuussa. Ainakin Suomen Habbon virallisten fanisivujen ylläpitäjiä on kutsuttu betatestaajiksi. Aikaisemmin on vahvistettu, että uusi Habbo julkaistaan kesällä. Betatestaajilta edellytetään englanninkielen taitoa.

14.4.2020

MTV: Habbo elää uutta kulta-aikaa

MTV Uutiset kirjoittaa Habbon elävän uutta kulta-aikaa. Juttuun on haastateltu Sulakkeen toimitusjohtajaa, joka paljastaa viettävänsä aikaa sekä Habbossa että Hotel Hideawayssa.

6.4.2020

Uusi Habbo julkaistaan kesällä

Helsingin Sanomat kirjoittaa Nyt-liitteessään historiallisesta joukkopaluusta Habboon. Jutussa haastatellaan Sulakkeen toimitusjohtajaa ja Suomen hotellin yhteisövastaavaa sekä paljastetaan uuden Habbon julkaisuajankohta.

6.4.2020

Habbo laajasti esillä eri medioissa

Suomalainen tubettaja Roni Back nähtiin viikonloppuna Habbossa zoni93-hahmollaan. Tiistaina hän julkaisi YouTube-kanavallaan videon, jossa hän järjestää karanteenibileet Habbossa. Aikaisemmin tällä viikolla Yle kirjoitti jutun Habbon nousseista kävijämääristä, ja nyt myös Iltalehti on tarttunut aiheeseen.

6.4.2020

Habbo 2020 – tämä tiedetään

Adobe ilmoitti heinäkuussa 2017 lopettavansa Flash-alustan päivittämisen ja jakelun vuoden 2020 loppuun mennessä. Tämä herätti kysymyksiä, jatketaanko Habbon kehitystä ja millä alustalla mahdollinen uusi Habbo olisi toteutettu. Viime vuonna Habbo ilmoitti siirtyvänsä käyttämään verkkoselaimessa toimivaa Unity-alustaa.