18.10.2020

LUX Interior Design tarjoaa sisustuspalveluita ja wow-elämyksiä

Perjantaina Habbossa vietettiin LUX Interior Design -sisustuspalvelun avajaisia. AmericanDude, Eleganze ja Oebbe sisustavat huoneita ainutlaatuisella tyylillään, jota voisi luonnehtia raikkaaksi sekoitukseksi harkittuja yksityiskohtia ja minimalismia.

– Meillä on taustaa aatelistossa ja sieltä ns. siviiliin siirrytty, Eleganze paljastaa.

Aateliset on yksi Habbon aktiivisimmista roolipeliyhteisöistä, mutta toiminta on hiipunut viime vuosina. Moni alkuperäisistä aatelisista on siirtynyt habboilemaan aatelisroolipelin ulkopuolelle.

– Idea tähän lähti siitä, kun haluttiin tuoda jotain vaihtelua tarjontaan. Ja toki meidän oma kiinnostus sisustukseen kans innosti tähän, AmericanDude kertoo.

– Jep, ja puoliks vitsillä kans aluks heitettiin. Kuten tuli sanottua, niin harvinainen, ellei uniikki konsepti täällä ja vähän jopa haastava lähteä toteuttamaan konkreettisesti, Eleganze lisää.

LUX:n palvelut ovat jo herättäneet kiinnostusta. Hintaan vaikuttaa yleensä huoneen koko, yksityiskohtien määrä ja projektiin kulunut aika.

– Ensin tietysti tehdään asiakkaan kanssa kartoitus, että millaista tyyliä halutaan, mikä on asiakkaan budjetti ja milloin huone halutaan valmiiksi ja resurssit kartoitetaan ylipäätään, Eleganze selventää.

LUX Interior Designin tiloista löytyy taidetta, kasvillisuutta ja luonnonvaloa.

Kaikki yksityiskohdat ovat tarkasti mietittyjä.

LUX tarjoaa myös lisäpalveluna mahdollisuuden vuokrata tavaroita. Sisustuspalvelun tilaajat voivat vuokrata 10 vapaavalintaista tavaraa, joista yksi on keräilytavara sekä lisätavaroita yhden kolikon kappalehintaan.

Sisustuspalvelun tiloista löytyy paljon myös harvinaisempia tavaroita ja Habbon klassikoita. Kaikki tavarat ovat LUX:n omistamia, joten tavaroiden hankkimisen eteen on jouduttu näkemään vaivaa.

– Ahkerasti on kyllä tullut kierreltyä ostoshuoneita, kun tätä tehtiin. Jotkut tavarat oli kyllä harvassa, mutta sinnikkyyden kanssa siitä selvittiin, AmericanDude kertoo.

– Joo, oli pidempi prosessi etsiä tavarat, mutta löytyi kyllä omasta takaakin, mikä helpotti asiaa, Eleganze jatkaa.

Executive Lounge.

Office.

Päivitetty 22.10.2020: Lisätty maininta, että LUX:n tiimiin kuuluu myös Oebbe.

kivasima

Kommentit

Ei kommentteja.

Kommentoi