7.12.2020

Habbo uudistuu – tämä kaikki muuttuu

Uudistuneen Habbon betaversio avataan pian kaikille. Uusi versio tuo mukanaan monia muutoksia, kuten uuden Tulot-valikon, uudistuksia vaihtamiseen ja hahmotasot.

Tasot

Hahmon tason määrittää yhteispisteet, jotka lasketaan ansaituista saavutuksista, kerätyistä merkeistä, huoneissa vierailleista habboista ja omistetuista uniikeista tavaroista. Uudelle tasolle etenemisestä saa pienen ducket- ja kolikkopalkkion.

Lue lisää tasoista

Tulot

Uudesta Tulot-valikosta löytyy päivän lahja, saavutusten palkkiot, tasopalkkiot, Kirpparilla myydyistä tavaroista saadut tulot ja hahmolle lahjoitetut kolikot.

Holvi

Jos hahmolla on yli 500 kolikkoa, tienatut kolikot menevät Holviin. Tasoista ja saavutuksista saadut palkinnot menevät Holviin aina.

Kolikko-ostokset ja lunastuskoodeilla lunastetut kolikot eivät mene koskaan Holviin, eikä hahmolla olevia kolikoita voi tallettaa takaisin Holviin.

Holviin talletetut kolikot näkyvät Tulot-valikon Holvi-välilehdellä. Jos kolikot lunastetaan, niistä vähennetään pieni prosenttiosuus talletetusta summasta riippuen.

Holvin lukitus poistuu pysyvästi tarpeeksi suuren kolikko-ostoksen yhteydessä. Tarjoukset, jotka poistavat lukituksen, on merkitty erikseen. Kun lukitus on poistettu, lunastetuista kolikoista ei enää vähennetä osuutta ja jatkossa kolikot menevät suoraan hahmolle.

Lue lisää valuutoista ja Holvista

Tähtijalokivet

Respekti poistuu ja korvataan tähtijalokivillä, joiden antaminen maksaa yhden ducketin.

Habbo Club

Habbo Club -lahjapisteet poistuvat. Kuukauden klubilahja valitaan jatkossa Tulot-valikon Kuukauden klubilahja -välilehdeltä. Myös HC-bonusetu maksetaan jatkossa tuloihin.

Lisäksi :chooser-komento, joka näyttää listan huoneessa olevista habboista, poistuu. Sen sijaan huoneessa olevat hahmot on lueteltu Ihmiset-valikon Huoneessa-välilehdellä, joka on käytettävissä myös ilman HC-jäsenyyttä.

Lue lisää Habbo Clubista

Muokatut huonepohjat

Muokatut huonepohjat vaativat jatkossa voimassaolevan Huoneenrakentajaklubin jäsenyyden. Jos huoneessa on lainattuja tavaroita tai huonepohjaa on muokattu, eikä omistajalla ole jäsenyyttä, huoneeseen ei pääse vierailijoita. Jos jäsenyys on päättynyt, varastosta lainattujen tavaroiden poistaminen ja muokatun huonepohjan palauttaminen alkuperäiseksi poistaa huoneen lukituksen.

Lue lisää Huoneenrakentajaklubista

Vaihtaminen

Vaihtomaatti poistuu. Jatkossa vaihtaminen on mahdollista vain Kirpparilla kolikoita vastaan. Uudistuneeseen Habboon on tulossa myöhemmin mahdollisuus tehdä yksityisiä tarjouksia kavereille.

Lue lisää Kirpparista

Lahjoittaminen

Kun hahmo on vähintään tasolla 15, muille käyttäjille on mahdollista lahjoittaa kolikoita valitsemalla huoneessa hahmon kontekstivalikosta Lahjoita. Pienin lahjoitettava summa on 1 kolikko ja suurin 9 kolikkoa. Lahjoittajalta peritään lisäksi yhden kolikon lahjoitusmaksu, joten lahjoittaminen maksaa 2–10 kolikkoa.

Lahjoitukset menevät vastaanottajan tulojen Lahjoitukset-osioon.

Sisustustila

Tavaroiden siirtäminen ja poimiminen vaatii, että sisustustila on päällä. Kun sisustustila on päällä, hahmon liikkuminen on lukittu, tavaroita voi siirtää raahaamalla ja pudottamalla, tavaran klikkaaminen avaa tavaran kontekstivalikon ja Taikapinot ovat näkyvissä.

Tavaran klikkaaminen alt/optio-näppäin pohjassa avaa tavaran kontekstivalikon, jos sisustustila ei ole päällä. Alt/optio-näppäimen pitäminen pohjassa näyttää myös huoneessa olevat Taikapinot.

Näppäinoikotie tavaroiden poimimiseksi muuttuu Mac-käyttäjillä. Tavaran klikkaaminen ctrl-näppäin pohjassa poimii tai poistaa tavaran kaikilla käyttöjärjestelmillä.

Lue lisää komennoista ja oikoteistä

Lemmikit

Lemmikin nimen voi muuttaa ostamisen jälkeen. Lemmikin tietoikkunassa näkyy sen nykyinen taso. Kaikkien uusien lemmikkien taso on 1, eikä sitä voi korottaa uudistetussa Habbossa, mutta vanhempien lemmikkien taso voi olla tätä korkeampi. Tasoihin on tulossa uudistuksia myöhemmin.

Lue lisää Lemmikeistä

Ryhmät

Habbo Club -jäsenet voivat luoda ryhmän Ihmiset-valikon Ryhmät-välilehdellä. Ryhmää luodessa sille pitää valita nimi, ryhmähuone ja värit sekä suunnitella merkki. Ryhmän nimeä, ryhmähuonetta, värejä ja merkkiä ei voi muuttaa ryhmän ostamisen jälkeen.

Ryhmän jäsenten enimmäismäärä riippuu ryhmän jäsenten tasoista. Mitä korkeammalla tasolla ryhmän jäsenet ovat, sitä korkeampi enimmäisjäsenmäärä. Jos ryhmän sallittu jäsenmäärä laskee, olemassa olevat jäsenet jäävät ryhmään.

Hahmon tason määrittää yhteispisteet, jotka lasketaan ansaituista saavutuksista, kerätyistä merkeistä, huoneissa vierailleista habboista ja omistetuista uniikeista tavaroista. Uudelle tasolle etenemisestä saa pienen ducket- ja kolikkopalkkion.

Ryhmäfoorumit tulevat uudistuneeseen Habboon myöhemmin.

Lue lisää ryhmistä

Tavarat

Seuraavat tavarat eivät toimi aluksi uudistuneessa Habbossa:

 • Muistilaput
 • Valokuvat
 • Merkkitelineet
 • Teltat
 • Minipelit
 • Monsterikasvit
 • Himmentimet
 • Taustamaalari
 • Kampus-tavarat
 • Kelluvat tavarat
 • Rakkauslukot
 • Jukeboksit ja Traxmachine
 • Äänikojeet
 • Mallinuket
 • Raketit
 • Juttelevat tavarat
 • Nopat
 • Tehtailu

Pikaviestin

Pikaviestin tulee uudistuneeseen Habboon myöhemmin.

Pidä silmällä Kalasaitin Habbo-opasta, jota päivitetään säännöllisesti.

kivasima

Kommentit

riphabbo Vierailija
7.12.2020 klo 20.52
>niistä vähennetään pieni prosenttiosuus talletetusta summasta riippuen.
>pieni prosenttiosuus
>pieni

Täällähän vitsaillaan oikein urakalla.
Just Vierailija
29.12.2020 klo 14.43
@riphabbo
Habbolta pieni trollaus vaan ":D"

Kommentoi