4.4.2021

Tältä näyttää Habbon uusi koti Azerion Campus Helsinki

Sulake on muuttanut viime vuoden lopussa valmistuneisiin Azerionin uusiin tiloihin Etu-Töölöön. Entisen painotalon tilat remontoitiin nykyaikaisiksi toimistotiloiksi rakennuksen historiaa kunnioittaen.

– Odotamme innolla sosiaalisten pelien yksikkömme kukoistavan kampuksella, ja olemme luottavaisia, että heidän hyvän työnsä ansiosta olemassa olevat pelit ja yhteisöt kasvavat. Kampuksen avaaminen mahdollistaa meille yleisöjemme laajentamisen ja heidän tutustuttamisen pelimaailmaan aktivointien, brändiyhteistyön ja oikean maailman tapahtumien, kuten konserttien, kautta, Azerionin pelien ja sisältöjen johtaja Jurriaan Van Teunenbroek kertoo.

Azerionin tilat sijaitsevat osoitteessa Dagmarinkatu 6 ja ne on suunnitellut arkkitehti Kari Lappalainen. Uudet tilat ottaa ensimmäisen käyttöön Sulake, jonka enemmistöosakkuuden hollantilainen media- ja teknologiayhtiö Azerion osti Elisalta vuonna 2018. Kuusikerroksisessa rakennuksessa on 2 500 neliömetriä toimistotilaa noin 200 työntekijälle sekä auditorio, kokoustilat ja saunaosasto.

– Nämä ovat meidän tarpeisiin soveltuvat tilat kehittää laadukkaita tuotteita, joista meidät tunnetaan. Olemme erittäin innoissamme uusista Azerionin kanssa yhteistyössä kehitetyistä tiloista. Meillä on nyt työtila, joka täyttää kaikki toiveemme, Sulakkeen toimitusjohtaja Valtteri Karu sanoo.

kivasima

Kommentit

Jep jep Vierailija
6.4.2021 klo 15.06
Ruma on.

Kommentoi