6.4.2020

Valot päälle ja ankkahologrammi pyörimään!

Elämme monella tapaa mielenkiintoisia aikoja, joina monet ovat löytäneet Habbon uudelleen. On ollut ilahduttavaa huomata, miten tämä meille tuttu virtuaalihotelli on ollut osa monen suomalaisen elämää. Lisäksi tulossa on Habbon historian suurin uudistus sitten vuoden 2009, joten nyt onkin erinomainen aika sytyttää valot ja kytkeä ankkahologrammi päälle!

Jos Kalasaitti ei ole sinulle entuudestaan tuttu, niin hei, hauska tutustua! Kalasaitti on vuonna 2008 perustettu Habbo-fanisivu. Olimme pois pari vuotta, mutta tällä kertaa tulimme jäädäksemme. Tavoitteenamme on tarjota habboilijoille mielenkiintoista ja laadukasta sisältöä, kuten parhaat kumiankanhoitovinkit, sekä tuoda habbot yhteen tapahtumissa.

Miksi sitten juuri Kalasaitti, jos maskotti on kumiankka? Habbon vuosientakainen nimi on Hotelli Kultakala ja tuohon aikaan fanisivuja kutsuttiin joskus kalasaiteiksi.

Elämä on joskus ennalta-arvaamatonta. Niinpä voi olla, että uusi Kalasaitti ei olekaan enää aktiivinen parin kuukauden kuluttua. Tavoitteenamme kuitenkin on, että Kalasaitti jatkaa olemassaoloaan, vaikka sisältöä tulisikin odotettua harvemmin. Jäihän vanha Kalasaittikin internetiin näin pitkäksi aikaa, vaikka alun perin niin ei ollut tarkoitus. Haluamme myös keskittyä sisältöön, jolla on arvoa vielä vuosienkin päästä.

Kirjoitin viime kerralla, että tapaamme varmasti vielä. Kuinka ollakaan, olin oikeassa – en vain tavalla, miten olin ajatellut.

kivasima

Kommentit

Hienorikuli
6.4.2020 22.57
Tervetuloa takaisin! <3

Kommentoi

Nimi

Kommentti