8.5.2020

Uuden Habbon betatestaus alkaa

Uuden Habbon betatestaus alkaa toukokuussa. Ainakin Suomen Habbon virallisten fanisivujen ylläpitäjiä on kutsuttu betatestaajiksi. Aikaisemmin on vahvistettu, että uusi Habbo julkaistaan kesällä. Betatestaajilta edellytetään englanninkielen taitoa.

Nykyisen Flash-alustalla toimivan version testaaminen alkoi keväällä 2009 ja hotellia testaamaan valittiin 50 habboa. Testiryhmäläiset auttoivat ominaisuuksien asettamisessa tärkeysjärjestykseen ja käyttöliittymän parantelussa sekä antoivat tietoa muutoksista muille käyttäjille. Testiryhmäläiset saivat lähettää muille kutsukoodeja betaan ennen kuin se avautui kesällä kaikille käyttäjille. Lokakuussa 2009 vanha Shockwave-pohjainen versio suljettiin lopullisesti.

kivasima

Kommentit

kivasima
8.5.2020 15.21
Testaajia otetaan joka hotellista kahdeksan
GahviBuru
9.5.2020 21.00
Siistiä!
Kriegberg
12.5.2020 23.14
Pienoinen pettymys, että ainoastaan fanisivujen ylläpitäjiä ja yksi huoneenrakentaja otettiin betatestaukseen. Aktiivisessa käyttäjäkunnassa olisi ollut paljon pelaajia, jotka olisivat ansainneet päästä betatestaukseen mukaan jo oman Habbo-intohimoisuutensa vuoksi. Osalla jopa työnsä tai harrastuneisuutensa takia hyvät lähtökohdat antaa rakentavaa palautetta ja bongailla bugeja. Hieman lyhytnäköistä toimintaa Sulakkeelta, mutta toivotaan että näillä resursseilla saadaan riittävästi tärkeää palautetta beta clientista.

Kommentoi

Nimi

Kommentti