Kirjaudu

Kalasaitin huonekilpailu – Armas Edition

Kalasaitin huonekilpailussa rakennetaan hienoja huoneita ja voitetaan makoisia palkintoja. Vain osallistumalla voit voittaa.

Jo fanisivujen alkuajoilta tuttu, perinteinen huonekilpailu tekee paluun. Huonekilpailuissa tarkoituksena on rakentaa huone ennalta määriteltyjen raamien puitteissa.

Tämänkertaisen huonekilpailun teemana on Armas. Itse huoneen aihe on vapaa, mutta paljastettakoon, että Armas on allekirjoittaneen suosikkitavarasarja, joten sitä kannattaa käyttää muuhunkin kuin pintakoristeluun. Rakennatko jouluisen kahvituvan vai kenties koivuisen merirosvolaivan? Päästä mielikuvituksesi valloilleen, sillä vain taivas on rajana!

Palkinnot

Kylmyysvaroitus-merkkiEihän huonekilpailu olisi mitään ilman kunnon palkintoja. Nyt kannattaa osallistua, sillä hyväksytysti osallistuneet saavat palkinnoksi osallistumismerkin.

Kultainen kylmyysvaroitus-merkkiEivätkä palkinnot merkkiin lopu! Luvassa on makoisia kolikko- ja keräilytavarapalkintoja sekä HC-jäsenyyksiä. Kilpailun kolme parasta palkitaan kultaisella versiolla kilpailun osallistumismerkistä. Lisäksi kolme parasta saavat kilpailusta muistoksi pokaalin, jonka väri ja teksti määräytyvät saavutetun sijan mukaan.

Alla vielä palkinnot eriteltynä taulukkoon:

1. sija2. sija3. sija4. sija →
200 Habbo-kolikkoa
3 kk HC-jäsenyys
Cola-kone
Kultainen pokaali
Kultainen merkki
Osallistumismerkki
100 Habbo-kolikkoa
2 kk HC-jäsenyys
Samettisohva
Hopeinen pokaali
Kultainen merkki
Osallistumismerkki
50 Habbo-kolikkoa
1 kk HC-jäsenyys
Kuplajuomakone
Pronssinen pokaali
Kultainen merkki
Osallistumismerkki
Osallistumismerkki

Huomaathan, että tavarapalkinnot jaetaan vain kilpailun pääosallistujalle eli huoneen omistajalle. Merkkipalkinnot jaetaan mahdollisen joukkueen kaikille jäsenille (kuitenkin enintään neljälle per joukkue).

Kilpailun säännöt

1. Kilpailun järjestäjänä toimii Kalasaitti.

2. HR-klubia saa käyttää, mutta varmistathan, että jäsenyys on voimassa vähintään viikon ajan osallistumisajan päättymisen jälkeen. HR-klubin ilmaisen kokeilun käyttäminen ei ole mahdollista, sillä huoneeseen ei pääse tällöin ulkopuoliset.

3. Jos osallistut joukkueena, joukkueen maksimikoko on neljä henkilöä pääosallistuja mukaan lukien. Rakentamiseen saa toki osallistua useampikin, mutta merkkipalkinto jaetaan enintään neljälle joukkueen jäsenelle.

4. Kilpailuun osallistuminen aiemmin rakentamallasi huoneella on kielletty. Itsensä plagiointi johtaa kilpailusta hylkäämiseen.

5. Kilpailuun osallistuminen toisen rakentamalla huoneella on kielletty. Toisen plagiointi johtaa kilpailusta hylkäämiseen.

6. Palkinnot voi lunastaa aikaisintaan 1. tammikuuta 2023.

7. Kalasaitti varaa oikeuden muuttaa kilpailun ohjeita, palkintoja ja sääntöjä.

8. Kalasaitti varaa oikeuden peruuttaa kilpailun järjestämisen painavasta syystä.

9. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt nämä ehdot.

Kuinka osallistun?

Osallistuminen kilpailuun tapahtuu erillisen osallistumislomakkeen kautta. Suosittelemme lomakkeen täyttämistä vasta, kun huone on valmis, mutta jos olet varma työsi nimestä, joukkueesi kokoonpanosta ja huoneen sijainnista, mikään ei estä sen täyttämistä ennakkoonkaan.

Osallistumisaikaa on 18. joulukuuta 2022 klo 23.59 asti. Tämän jälkeen lomake suljetaan.

Osallistu kilpailuun »

Onnea kaikille kilpailuun osallistuville!

Kommentit

Ei kommentteja.

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy osallistuaksesi keskusteluun.