31.5.2020

Onko uusi Habbo myöhässä?

Toukokuun alussa jokaisesta hotellista valittiin kahdeksan käyttäjää testaamaan uutta Habboa. Suurin osa Suomesta valituista betatestaajista on virallisten fanisivujen ylläpitäjiä, mutta mukana on myös yksi lähettiläs ja Builders at Work -rakentaja.

Ainakin ensimmäisessä vaiheessa betatestaajat käyttävät uutta Habboa Sandboxissa eli erityisessä suljetussa hotellissa, jossa myös Builders at Work -rakentajat kaikista hotelleista rakentavat virallisia huoneita. Tällöin uuden Unity-pohjaisen version käyttäjät ovat erillään Flash-käyttäjistä toisin kuin vuonna 2009, jolloin uutta ja vanhaa Habboa käytettiin rinnakkain kaikissa hotelleissa.

Aikaisempien tietojen mukaan betatestauksen oli tarkoitus alkaa toukokuussa. Koska betatestauksen alkamisajankohdasta ei ole annettu virallista tietoa, myöhästymisestä puhuminen ei ole välttämättä perusteltua. On kuitenkin todennäköistä, että tekniset ongelmat ovat viivästyttäneet betatestauksen alkamista. Myös vuonna 2009 betatestaus alkoi kolme kuukautta myöhässä alkuperäisestä aikataulusta.

kivasima

Kommentit

Ei kommentteja.

Kommentoi