18.9.2020

Habbo 2020: Tasopisteet ja respekti poistuvat

Habbo on kertonut tänään päivityksistä profiileihin virallisella Twitter-tilillään. Myöhemmin tänä vuonna julkaistavassa Habbon uudessa versiossa tasopisteet ja respekti poistuvat.

Respekti korvataan tähtijalokivillä, joita habbot voivat antaa muille. Päivittäisen rajoituksen sijaan tähtijalokivet maksetaan ducketeilla. Myös tähtijalokiviin liittyy saavutuksia, mutta respektistä poiketen jalokivien kokonaismäärä näytetään hahmon profiilissa.

Tähän asti profiiliin on voinut lisätä kavereita sydämen, hymynaaman tai pääkallon kohdalle kaveristatuksiin. Ilmeisesti myös tämä ominaisuus poistuu uudesta Habbosta, vaikka asiaa ei ole erikseen vahvistettu.

Käyttäjäprofiilit uudessa Habbossa. Hahmon motto ja Anna jalokivi -painike on kehystetty punaisella.

Omat merkit löytyvät jatkossa hahmon profiilista, jossa myös muille esillä olevat merkit valitaan. Myös mottoa voidaan päivittää profiilin kautta.

Kun tasopisteet julkaistiin, niitä oli mahdollista ansaita lisää jakamalla ansaitut saavutukset Facebookiin. Jako-ominaisuus ei ole ollut käytössä pitkään aikaan, ja uudessa Habbossa merkitseekin vain saavutusten lukumäärä. Tasopisteet poistuvat ja profiileissa näytetään vain hahmon taso sekä tähtijalokivien lukumäärä.

Uudessa Habbossa on uusi pistejärjestelmä, joka määrittää hahmon tason. Pisteisiin vaikuttaa ansaitut saavutukset ja merkit sekä hahmon omistamat huoneet ja tavarat. Julkaistuista kuvista päätellen saavutusten lukumäärää tai hahmon pisteitä ei näytetä profiileissa.

Uutta Unity-pelimoottoria käyttävää Habboa on odotettu betatestattavaksi toukokuusta lähtien. Aikaisintaan betatestaus alkaa ensi viikolla Sandbox-testihotellissa, jonne on lisätty hiljattain Habbo 2020 -betaversioon ohjaava painike.

Adobe lopettaa nykyisen Habbo-asiakasohjelman käyttämän Flash Playerin jakelun ja päivitykset vuoden loppuun mennessä. Tällä viikolla Macille julkaistu Safari 14 ei enää tue Flashia ollenkaan.

kivasima

Kommentit

Ei kommentteja.

Kommentoi