Aihe: Kolme hotellia katoaa - hahmoineen
Luettu 5645 kertaa

0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.

kivasima

    *
  • Plörp
Habbo tiedotti tänään kolmen pohjoismaisen hotellin sulkeutumisesta: Ruotsin, Norjan ja Tanskan hotelleja ei enää ole 29. huhtikuuta 2015 jälkeen. Kyseisten hotellien rekisteröintisivut on suljettu ja kaikille käyttäjille hotelleissa on annettu kuukauden HC- ja HR-klubijäsenyys. Hahmoja ja tavaroita/kolikoita ei aiota siirtää muihin hotelleihin.

Skandinaavisten hotellien matalista kävijämääristä on keskusteltu habboilijoiden keskuudessa jo pidempään. Uhkakuvissa hotellien on nähty yhdistyvän, mutta niiden täydellistä katoamista kukaan tuskin osasi odottaa.

Ruotsalaislehti Expressen on uutisoinut aiheesta.
Uutisessa luki virheellisesti, että hotellit suljettaisiin 9. huhtikuuta. Oikea päivämäärä on nyt korjattu.
« Viimeksi muokattu: 28.01.2015 15:03 kirjoittanut kivasima »
Luinpa Expressenin artikkelin, harmillinen isku faneille ja käyttäjille. En itse ole seurannut muiden Pohjoismaiden tilannetta  - osattiinko tätä odottaa ollenkaan, vai oliko täysi yllätys?
No olihan tämä odotettavissa. Ja ei Sulakkeella ole mitään korvausvelvollisuutta vaikka käyttäjät menettävätkin kaikki käyttäjätilit, kolikot, tavarat jne. koska käyttöehdoissa lukee ettei MITÄÄN korvata mikäli hotelli suljetaan. :(
Tosi harmillinen juttu, vaikkakin odotettavissa. En tosin tiedä, että onko tämä paras tapa leikata kuluja ja lisätä resursseja, ehkei Android-versio tai Couture-vaatteet ole niin haluttuja lisäyksiä kuitenkaan, että jos vaikka vähentäisi jostain muualta... Jännä, ettei ole aikomusta edes ohjata porukkaa esimerkiksi com-hotelliin - jos niinkin pieni hotelli kuin Venäjä aikoinaan sai kompensoitua käyttäjilleen kolikoita comissa, niin luulisi että näille pohjoismaillekin samainen onnistuisi.

Tällaiset uutiset luo aina vähän epäuskoa tulevaisuuteen, varsinkin nyt kun Suomen hotelli jäi auttamatta pienimmäksi, olkoon se kuinka ensimmäinen hotelli tahansa...
« Viimeksi muokattu: 28.01.2015 11:11 kirjoittanut Star-Fighter »
Aika heikosti siellä tais niillä mennä, jos se pitää paikkaansa että Ruotsin Habbo oli noista suurin ja sielläkin oli vain puolet Suomen määristä. Suomen Habbollahan menee myös kävijämääriltään huonosti jos vertaa muutaman vuoden takaiseen aikaan. Jos nyt kohdataan todellisuus niin kuinkahan lähellä habbo.fi sulkeminen on?
En usko että .fi suljetaan kun on kuitenkin reilut 500 aktiivista kävijää, se riittää ainakin. Mutta varsinaista "varastamista" tai törkeää toimintaa ainakin, kun ei voida .comiin siirtää. Toimiihan ne ":lang se" komennot ym. Ja miettii, että miten paljon rahaa ihmiset ovat käyttäneet. Ei se tavallaan tietenkään varastamista ole, koska rekisteröityessään ja ostaessaan hyväksyy ehdot. Mutta sais Habbo kyllä miettiä uudemman kerran ennen kaiken tuhoamista.

PETE621

    *
  • I drive.
Surullista.. Pitää käy siirtyä .comiin, koska se ei oo menossa kiinni. Ja kyllä, ei saa kolei takas, jos poistuu, koska säännöissä lukee että ei saa kamoi takas
Tässä voi olla 3 pientä hyötyä: 1. Staffeilla enemmän aikaa .fi keskittyä 2. näistä habboista voi tulla vierailulle enemmän  .fi  3. Enemmän tavarasarjoja kuin ennen.

 Luodaan pohjoismaalaisille mahdollisuus pelata omalla kielellään habboa .fi:ssä.
« Viimeksi muokattu: 28.01.2015 16:04 kirjoittanut Feukku007 »
No oho, tää tuli oikeesti yllätyksenä tavallaan. Oon jotenki aina olettanu et jos jotai tällasta tapahtuu, tulis pohjoismaista yks yhteinen hotelli.

Oon jutellu parin ruotsalaisen kaverin kanssa jotka on todennu että about 90% ruotsin hotellin käyttäjistä on retroissa joten.. no, ymmärrän kyl et jotain halutaan tehdä. Kuitenki lopullinen tuhoaminen on jotenki tosi radikaali päätös mun mielestä? Se että ei saa minkäänlaista hyvitystä tavaroista ja muista on jotenki tosi "epäreilua" vaikka eikai siinä, kuten elias tossa sano nii siihen me kaikki suostutaan ku hyväksytään (lukematta) ehdot.

Pakostakin alkaa miettimään suomen hotellin kohtaloa. Olkoon alkuperäinen hotelli, kun kyse on rahasta ja kannattavuudesta nii ei sitä paljoo oo varaa sentimentaalisuudelle.

Mikäli jotain suomen hotellille tapahtuis niin oishan se todella harmillinen takaisku ja voin kuvitella miten moni käyttäjä lopettaa habbon kokonaan koska kyllä meikä varmaan menettäis kaiken "motivaation" ja kiinnostuksen habboon.

Hiekkatie

    *
  • When will the fun ever stop?
Vissiin toiveajattelua kuvitella, että .fi olisi alkuperämaana erityisasemassa. Nyt alkaa, eritoten, Suomen hotellinkin tulevaisuutta miettiä, kun hotelleja lopetetaan aivan naapurissa. Tunnesiteillä ei varmaan yhtiön voittomarginaalia koroteta, sillä sijoittajia ei kiinnostane kuinka suuressa määrin harventunut suomalaisten habboilijoiden ydinporukka on hotelliinsa kiintynyt. Toisaalta ehkä ennenaikaista alkaa maalailemaan oman hotellimme lopettamista, mutta alkaahan tässä välttämättä pohtimaan kuinka paljon on valmis heittämään rahaa tulevaan kaivoon.
Tässä voi olla 3 pientä hyötyä: 1. Staffeilla enemmän aikaa .fi keskittyä 2. näistä habboista voi tulla vierailulle enemmän  .fi  3. Enemmän tavarasarjoja kuin ennen.

 Luodaan pohjoismaalaisille mahdollisuus pelata omalla kielellään habboa .fi:ssä.
Miksi ihmeessä ruotsalaisten, norjalaisten ja tanskalaisten pitäisi mennä sen maan Habboon, jonka kieltä ne eivät osaa yhtään? .comiinhan nuo siirtyvät, jos siirtyvät.
Tuskin suomen habboa nyt ihan heti tässä kuitenkaan aletaan lopettamaan kuitenkin saanut alkunsa ja päämaja sijaitseekin suomessa helsingissä, luulen että ne mielellään pitääkin .fi:n vielä pystyssä.
Tämä kuva selittänee jotain

Kehittelin tällasta kanssa illan ratoksi harjoitellen Exceliä  :o

Bloomruusu

Harmi eikö Ruotsin ja Norjan ja Tanskan hotellissa ollu vähän kävijöitä? :I

Vieras

Kirjaudu sisään Rekisteröidy