Aihe: Habbo käyttää Community Sift -järjestelmää
Luettu 1664 kertaa

0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.

kivasima

    *
  • Plörp
Habbo aloitti Two Hat Securityn Community Sift -nimisen sisältösuodatin- ja moderointityökalun käytön keväällä. Uusi höpöfiltteri perustuu kiellettyjen sanojen listan sijaan tekoälyyn, joka tunnistaa ja poistaa haitallisen sisällön reaaliajassa. Uutta suodatinta on myös huomattavasti vaikeampi kiertää kuin ennen.

Two Hat Security on julkaissut Habbon tapaustutkimuksen kotisivuillaan. Raportin mukaan uusi järjestelmä luokittelee käyttäjiä sen mukaan, onko heidän julkaisema sisältö useimmiten haitallista vai sopivaa. Luokituksen perusteella järjestelmä soveltaa höpöfiltterin sääntöjä tiukemmin tai sallivammin.

Uusi järjestelmä vähentää työvoiman tarvetta ja vapauttaa moderaattorien aikaa yhteisön toimintaan osallistumiseen sekä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Tavoitteena on, että käyttäjät eivät altistu haitalliselle sisällölle ollenkaan, joten useimmat avunpyynnöt eivät vaadi toimenpiteitä.

Moderaattoreilla on pääsy uuteen järjestelmään, joten tarvittaessa suodattimen toimintaa voidaan muuttaa kielen käytön muuttuessa tai jos järjestelmä sensuroi sanoja virheellisesti. Muita Community Siftin ominaisuuksia on avunpyyntöjen priorisointi käyttäjien luotettavuuden perusteella.

Tapaustutkimus on luettavissa kokonaisuudessaan Two Hat Securityn verkkosivuilla.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä HabboHappy.
« Viimeksi muokattu: 22.09.2017 21:09 kirjoittanut kivasima »

Kaaleppi

Tietoverkko

Jahas, eli Habbossa puhuminen vaikeutuu entisestään.

kivasima

    *
  • Plörp
Jahas, eli Habbossa puhuminen vaikeutuu entisestään.

Ei vaikeudu entisestään, vaan tämä järjestelmä on jo otettu käyttöön kuukausia sitten ja sen takia monesti ihmeelliset asiat muuttuvat höpöksi.

Vieras

Kirjaudu sisään Rekisteröidy