Aihe: Habbo saattaa julkaista työpöytäsovelluksen
Luettu 1039 kertaa

0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.

kivasima

    *
  • Plörp
Adobe ilmoitti kesällä luopuvansa Flash Player -alustasta. Jo nyt monet selaimet rajoittavat Flashin käyttöä, mutta vuoden 2020 loppuun mennessä alustan tuki loppuu kokonaan. Habbo käyttää Flash Playeriä selainversiossaan, joten uutisen on arveltu tarkoittavan Habbon loppua, sillä palvelun kääntämistä kolmannelle alustalle on pidetty epätodennäköistä.

Habbo käyttää Flashia myös mobiilisovelluksissaan, mutta Adobe on ilmoittanut jatkavansa Adobe AIR:n kehitystä, mikä mahdollistaa ladattavan työpöytäsovelluksen tarjoamisen ilman laajamittaista koodin uudelleenkirjoittamista. Myös Habbon mobiilisovellukset pysyvät edelleen toiminnassa, vaikka Flash-tuki selaimilla loppuukin.

HFFM kysyi englanninkielisen hotellin Habbo Staffilta WaltzMatildalta, uskooko hän Habbon olevan olemassa vielä viiden vuoden päästä ja hän vastasi näin: "Hmm, no, ensinnäkin meidän täytyy ratkaista Flash-ongelma, joten ehkä [hotellia] päivitetään vähän? Mielestäni [Habbon] ydin pysyy samankaltaisena kuin se on nyt. Joo, totta kai [Habbo] on vielä olemassa."

Lähteet: Adobe, Habbo-Happy & HFFM

Lamiah

Siitä lähtien kun ensimmäisen kerran luin uutisia flash tuen päättymisestä olen haaveillutkin, että habbosta tulisi tietokoneelle ladattava sovellus. Tämä uutinen kuulosti jo aika lupaavalta.

Vieras

Kirjaudu sisään Rekisteröidy