Aihe: Fleb lopettaa Habbo Staffina
Luettu 1721 kertaa

0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.

kivasima

    *
  • Plörp
Suomen Habbon yhteisövastaava Fleb ilmoitti tänään virallisille fanisivuille jättävänsä Habbo Staffin tehtävät keskittyäkseen kokonaan opiskeluihin. Hänen tilalleen tulee Talistar, jota Fleb suositteli tehtävään. Flebin viimeinen ja Talistarin ensimmäinen kokous virallisten fanisivujen kanssa sujui rennon jutustelun merkeissä.

Talistarin syksy on lähtenyt käyntiin koiran kanssa ulkoillessa ja uuden työn parissa. Suomen Habbon uusi yhteisövastaava kuuli hotellista, kun se aukesi 17 vuotta sitten ja hänellä on ollut myös hahmo muinoin.

Entisille Habbo Staffeille Vanadiinille, Merenhaltijalle, Pellavaliljalle ja Pilvikirsikalle kuuluu Flebin mukaan hyvää. Heillä on WhatsApp-ryhmä, johon tuli viestejä kokouksen aikanakin. Kokouksessa Fleb paljasti nimensä tulevan hoitoponista ja Talistarille nimen antoi hänen entinen työkaverinsa.Flebin voi hyvästellä ja Talistarin toivottaa tervetulleeksi huomenna perjantaina 29.9. klo 15 staffibileissä.

Flebin ja Talistarin bileet

« Viimeksi muokattu: 28.09.2017 19:07 kirjoittanut kivasima »

markus68

Muistaakseni fleb taisi sanoa " nimensä tulevan hoitoponista " kun hän esitteli itsensä ensimmäistä kertaa. Mielenkiintoinen keskustelu, mielellään luen näitä lisää. :)

tank0404

mitäköhä habbo sit tekee ku ei oo yhtää staffeja

tonttu1239

Moi.
Fanisivuilla pitkästä aikaa :=)
Kiwa kun "simppa" on korvannut mun entisen roolin.

#nuoleskelijat

kivasima

    *
  • Plörp
Tonttu, Fleb oli oikeasti todella hyvä staffi ja piti meistä fanisivuista todella hyvää huolta.

Vertsku111

    *
  • Moikka olen Vertsku111 Polyfonian yleisvastaava
Mä tiesin asukilpailusta et fleb menee opiskelee!

elämäon

Harmi Fleb oli kautta aikojen paras staffi, en ole parempaan törmännyt hetkeen eli 15 vuoteen, vaikka yksin veteli asioita, niin hyvin pärjäsi ja oli jopa ihan tasapuolinen, eli ei langennut näihin p.vakoa nuoleleviin  fanisivujen pitäjiin. (jussu)

Vieras

Kirjaudu sisään Rekisteröidy