Habbo 2020 – tämä tiedetään

Adobe ilmoitti heinäkuussa 2017 lopettavansa Flash-alustan päivittämisen ja jakelun vuoden 2020 loppuun mennessä. Tämä herätti kysymyksiä, jatketaanko Habbon kehitystä ja millä alustalla mahdollinen uusi Habbo olisi toteutettu. Viime vuonna Habbo ilmoitti siirtyvänsä käyttämään verkkoselaimessa toimivaa Unity-alustaa.

Uusi Habbo tulee näyttämään hieman erilaiselta kuin nykyinen ja myös ominaisuuksiin on tulossa pieniä muutoksia. Yleisesti uusi versio on hyvin samankaltainen kuin nykyinenkin Flash-pohjainen Habbo, eikä suuria uudistuksia ole tällä hetkellä tiedossa.

Uusi Habbo skaalautuu eri näytöille. Esimerkiksi alla olevista kuvista jotkut mahtuvat puhelimen näytölle nätisti, kun taas työpöydällä käyttöliittymä on skaalattu isommalle näytölle sopivaksi.

Painikkeet ensimmäisessä kuvassa: 1. Taso; 2. Keskusteluhistoria; 3. Puhekuplan tyyli; 4. Ryhmän tiedot; 5. Rakennustila; 6. Huoneen tiedot; 7. Navigaattori; 8. Tavaravalikko; 9. Kaverit; 10. Asetukset; 11. Valuutat.

Uusi Tulot-valikko sisältää todennäköisesti HC-bonuskolikot ja mahdollisesti lunastamattomat Kirppari-tulot. Lisäksi Kirpparin välityspalkkiota muutetaan, jolloin se on pienempi alempihintaisilla tavaroilla.

Lue lisää

Tasomerkit uudessa Habbossa

Ei kommentteja