Valuutat ja Holvi

Habbo-kolikot

Hotellissa maksamiseen käytettäviä Habbo-kolikoita (puhekielessä koleja) voi ostaa tekstiviestillä tai verkossa. Yhden kolikon hinta on Suomessa marraskuun 2014 jälkeen ollut n. 10 senttiä, kun aikaisemmin se oli n. 16 senttiä.

Holvi

Jos hahmolla on yli 500 kolikkoa, tienatut kolikot menevät Holviin. Tasoista ja saavutuksista saadut palkinnot menevät Holviin aina.

Kolikko-ostokset ja lunastuskoodeilla lunastetut kolikot eivät mene koskaan Holviin, eikä hahmolla olevia kolikoita voi tallettaa takaisin Holviin.

Holviin talletetut kolikot näkyvät Tulot-valikon Holvi-välilehdellä. Jos kolikot lunastetaan, niistä vähennetään pieni prosenttiosuus talletetusta summasta riippuen.

Holvin lukitus poistuu pysyvästi tarpeeksi suuren kolikko-ostoksen yhteydessä. Tarjoukset, jotka poistavat lukituksen, on merkitty erikseen. Kun lukitus on poistettu, lunastetuista kolikoista ei enää vähennetä osuutta ja jatkossa kolikot menevät suoraan hahmolle.

Lahjoittaminen

Kun hahmo on vähintään tasolla 15, muille käyttäjille on mahdollista lahjoittaa kolikoita valitsemalla huoneessa hahmon kontekstivalikosta Lahjoita. Pienin lahjoitettava summa on 1 kolikko ja suurin 9 kolikkoa. Lahjoittajalta peritään lisäksi yhden kolikon lahjoitusmaksu, joten lahjoittaminen maksaa 2–10 kolikkoa.

Lahjoitukset menevät vastaanottajan tulojen Lahjoitukset-osioon.

Ducketit

Ducketit ovat ilmaisvaluuttaa, jota voi tienata vierailemalla hotellissa päivittäin, ansaitsemalla saavutuksia ja nostamalla hahmon tasoa. Valuutalla voi ostaa tavaroita, hahmoefektejä ja tapahtumamainoksia. Lisäksi muille habboille annettavat tähtijalokivet maksetaan ducketeilla.

Kun 2600 ducketin raja ylittyy, valuutan määrän perässä on huutomerkki. Tämän jälkeen ansaituista ducketeista vähennetään noin 80 %, kunnes rajan yli menevät ducketit on käytetty.

Timantit

Jokaisen kolikko-ostoksen yhteydessä saa saman verran timantteja. Lisäksi saman kalenterikuukauden aikana ostaessa yli 120 kolikkoa saa 120 ylimääräistä timanttia. Timanteilla voi ostaa tavaroita, kolesettejä ja klubijäsenyyksiä. Joidenkin tavaroiden ostaminen vaatii kolikoiden lisäksi timantteja.