Keskustelun etusivu

Sulakkeen toimitusjohtaja Valtteri Karu vastaa habbojen kritiikkiin

kivasima

39 viestiä

14.1.2021 klo 17.09

Sulakkeen toimitusjohtaja Valtteri Karu kommentoi Mikrobitille Habbon tuomista uudelle alustalle. Viikko sitten lehti uutisoi Habbon ajautuneen kriisiin, sillä uudistukset ovat saaneet paljon kritiikkiä. Sulaketta on myös kritisoitu hitaasta reagoimisesta käyttäjien palautteeseen.

Lue lisää

Vastaa

PP

Vierailija

14.1.2021 klo 19.07 Ilmoita

Kirjoitin Karulle eilen vastineen (varoitus, se on hemmetin pitkä), koska alkuperäinen juttu oli vastaus mun kritiikkiini:
https://docs.google.com/document/d/1PlfA82USSBdEj1Hb3GzpgDF90DoS00H19WpiVnCu_AE

Vastineesta näkee myös mitä kaikkea Karu tarkalleen sanoi.

Vastaa Lainaa

PP

Vierailija

22.1.2021 klo 6.57 Ilmoita

Tl;dr poistin vastineen koska tajusin että turhaa työtä.

Mut onhan se aika mielenkiintosta että Habbo2020-tuotteen parissa puuhaa joku jolle Habbo ei ole tuttu ja jolla on paljon vaikutusvaltaa, ja että eräs Azerioniin kytköksissä oleva työntekijä on kirjotellu Fuusioon ja Puhekuplaan, että eräs Azerionin työntekijä on aktivoitunu Twitterissä Habbo2020-projektin tiimoilta, ja että juuri se työntekijä jolla sattuu olemaan hyvät välit Azerioniin on blokannu monia pahoja muutoksia ja sitten Sulakkeen tj sanoo ettei Azerionilla ole mitään vaikutusta. Myös Sulakkeen omat työntekijät antoi päinvastaisen vaikutelman marraskuussa 2020 Puhekuplalle.

Azerion pyrkii pörssiin tän vuoden loppuun mennessä ja se ettii kuumeisesti sijottajia - luulen että tj:n älähdys liittyy tähän, koska Azerion halunnee välttää kaikin tavoin saamasta negatiivista imagoa ja alunperin Sulake kieltäyty kommentoimasta. Meni viikko ennen ku he päätti vastata.

Vastaa Lainaa