Tietoa Kalasaitista

Kalasaitti on vuonna 2008 perustettu virallinen Habbo-fanisivu, mikä tekee meistä vanhimman ja kattavimman suomenkielisen Habbo-tietolähteen. Kalasaitista löytyy myös keskustelualue, joka ei rajaudu vain Habboon: kaikki ovat tervetulleita keskustelemaan mistä aiheista tahansa.

Ihmettelet varmaan, että mistä nimi Kalasaitti tulee. Habbon vuosientakainen nimi oli Hotelli Kultakala, jolloin fanisivuja kutsuttiin joskus kalasaiteiksi. "Kalasaitista löydät parhaat kalanhoitovinkit" ei ole siis Kalasaitin entinen iskulause, itse asiassa olemme enemmän kumiankkaihmisiä.

Kalasaitin ylläpitäjät

kivasima Omistaja Olen Kalasaitin perustaja ja omistaja. Kirjoitan suurimman osan sisällöstä ja kädenjälkeni näkyy myös ulkoasussa. Sotken muiden esittelyjä.
Redpoint Kisat ja tapahtumat Redpoint sisustaa Kalasaitin kisahuoneita, juo jääkahvia ja tekee kahvikiisseliä.
muumio247 Muinaisjäänne Virallinen neuvonantaja ja epävirallinen kumiankanhoitaja, joka on ylläpitänyt Kalasaittia vuodesta 2010.
oTGo Jutut Nostalgikko ja kirjoittaja, jolta sujuu niin artikkeleiden kuin koodinkin kirjoittaminen.

Kiitokset

Kiitos avusta sivuston alkuaikoina Saksulle sekä vaivannäöstä koodipuolen kanssa Impressionille ja oTGo:lle. Kiitos myös fanisivukuningatar @Justeeri@:lle koodien ystävällisestä jakamisesta ja teknisestä tuesta. Erityiskiitokset muumio247:lle muumioitumisesta.

Vieras

Kirjaudu sisään Rekisteröidy