Kirjaudu

Habbo julkaisi ehdotuksen Habbo Avatars NFT-kokoelman avatarien piirteiden muuttamiseksi

Habbo julkaisi tänään virallisessa Habbo NFT -blogissa ehdotuksen Habbo Avatars -kokoelman avatarien piirteiden muuttamiseksi. Kahden avatarin yhdistäminen poistaisi avatareita kierrosta ja mahdollistaisi uusien paremman näköisten avatarien generoimisen.

Kahden Basic, Golden tai Diamond-avatarin yhdistäminen

Molemmilta avatareilta voidaan poimia halutut piirteet uudelle avatarille. Esimerkiksi ensimmäiseltä avatarilta voitaisiin poimia kasvot ja toiselta paita ja housut. Piirteitä voidaan jättää myös poimimatta kokonaan.

Esimerkki 1. Habbo NFT

Kahden avatarin yhdistäminen, joista ainakin toinen on Rainbow, Trippy tai Ultra Trippy

Haluttujen piirteiden poimimisen lisäksi avatareille voidaan poimia uusia piirteitä. Yksi Rainbow-avatar antaa yhden uuden piirteen, Trippy kaksi ja Ultra Trippy kolme. Jos toinen avatar on esimerkiksi Rainbow ja toinen Ultra Trippy, uusia piirteitä olisi valittavissa kolme. Trippy ja Ultra Trippy -avatarit eivät poistu, mutta niitä ei voi käyttää enää avatarien yhdistämiseen.

Esimerkki 2. Habbo NFT

Habbo Avatars NFT-kokoelman omistajat saavat äänestää ehdotuksen puolesta tai sitä vastaan. Äänestys päättyy 15. huhtikuuta ja on rajattu vain Habbo Avatars -kokoelman omistajille.

Kommentit

Ei kommentteja.

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy osallistuaksesi keskusteluun.