Kirjaudu

Habbon pelisuunnittelija vaihtuu – Sulake etsii uutta pelisuunnittelijaa Habbolle

Habboa kehittävä Sulake etsii uutta pelisuunnittelijaa osaksi tiimiään. Sulake on lähiaikoina hakenut henkilöitä vastaaviin tehtäviin, mutta tällä kertaa pelisuunnittelija tulee työskentelemään suoraan Habbon parissa.

Pelisuunnittelijaa etsitään joko Helsingin tai Madridin toimistolle. Kalasaitin saamien tietojen mukaan Habbon nykyinen pelisuunnittelija on jättämässä tehtävänsä.

Uuden pelisuunnittelijan vastuulla on työstää etenemissuunnitelmaa yhteistyössä Habbon tuoteomistajan kanssa (tuoteomistajat priorisoivat tuotekehitystä, tarkentavat tavoitteita ja seuraavat kehitystä) sekä tuoda visio käytäntöön. Pelisuunnittelija tulee suunnittelemaan konsepteja, niihin liittyviä yksityiskohtia ja välittämään vision sekä karkean suunnitelman käyttöliittymä-, kehitys-, laadunvarmistus- ja grafiikkatiimeille.

Uudelta pelisuunnittelijalta edellytetään yleistä pelintuntemusta ja näkemystä pelin parantamisesta. Hänen tulee kyetä tunnistamaan pelin vahvuudet ja heikkoudet. Uudelta pelisuunnittelijalta edellytetään ymmärrystä pelisuunnittelusta ja virtuaaliyhteisöistä. Lisäksi häneltä odotetaan vähintään kolmen vuoden kokemusta pelialalta ja erinomaisia viestintätaitoja englanniksi.

Kyseessä lienee Sulakkeen merkittävimpiä avoimia työpaikkoja miesmuistiin. On sanomattakin selvää, että pelisuunnittelijalla tulee olemaan suuri rooli siinä, miltä Habbon tulevaisuus näyttää.

Työnhakuilmoitus on julkaistu Sulakkeen omistavan Azerionin BambooHR-portaalissa (englanniksi).

Päivitetty 12.4. Kalasaitin saamien tietojen mukaan Habbon nykyinen pelisuunnittelija vaihtuu. Artikkelia päivitetty vastaamaan uusia tietoja.

Kommentit

Ei kommentteja.

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy osallistuaksesi keskusteluun.