Kirjaudu

Etenemissuunnitelma Habbo X:lle julkaistiin

Habbo julkaisi ensimmäisen version Habbon NFT-hotellin, Habbo X:n etenemissuunnitelmasta.

Tämä on epävirallinen käännös englanniksi julkaistusta etenemissuunnitelmasta. Käännöksessä voi esiintyä virheitä tai merkityseroja. Emme vastaa mahdollisista käännösvirheistä tai merkityseroista. Virallisen version etenemissuunnitelmasta löydät täältä.

Habbo X -etenemissuunnitelma

Hei yhteisö! Muumiopappa täällä.

Lupasimme Habbo NFT 2022 -etenemissuunnitelmassa (Q3), että jakaisimme perustietoja Habbo X:n alphaversiosta ja siitä, miltä se tulee näyttämään. Olen iloinen voidessani tänään esitellä sen sekä karkean aikataulun Habbo X:n kaikille kehitysvaiheille.

OTATHAN HUOMIOON: seuraava on vain karkea idea Habbo X:n etenemissuunnitelmasta; täydennämme ja muokkaamme sitä näkemämme tarpeen mukaan.

ALPHAA EDELTÄVÄ VERSIO – Q3

Halusimme antaa Habbo Avatarien omistajille pienen kurkistuksen kulissien taakse syntymäpäivien kunniaksi ja avata Habbo X:n (alphaa edeltävän version) yhdeksi viikoksi. Tiimimme on tehnyt kovasti töitä uuden hotellin parissa ja meillä on olemassa nyt sisäinen kehitysversio perustoiminnoilla.

Tällä hetkellä suunnitelmana on avata alphaa edeltävä versio keskiviikkona 28. syyskuuta. Annamme tulevan viikon alussa lisää tietoja sitä, kuinka avatarien omistajat saavat siihen pääsyn.

Viimeisten kuukausien ajan suurin osa tiimimme ajasta on mennyt taustatoimintojen parissa työskentelyyn, web3-komponenttien toimintaansaattamiseen ja valmisteluun, jotta voimme kehittää kaikkia keskeisiä peliin liittyviä ominaisuuksia. Olemme tilanteeessa, jossa voimme lisätä, parantaa ja hienosäätää ominaisuuksia sekä muuttaa pelin visuaalista ilmettä, mutta tätä voit tällä hetkellä odottaa alphaa edeltävältä versiolta:

Alphaa edeltävän version ominaisuudet

  • Rekisteröityminen ja kirjautuminen Metamask-lompakollasi.
  • Pelinsisäiset NFT-puhekuplat.
  • Mahdollisuus valita hahmollesi nimi. Jos omistat ENS- tai NameTag-nimen, mahdollisuus käyttää myös sitä.
  • Automaattisesti luotujen Habbo NFT-yhteisöjen selaaminen kokoelmille löytääksesi muita Habboja, joilla on samanlaisia kokoelmiin liittyviä kiinnostuksenkohteina kuin sinulla. Tällä hetkellä yhteisöt löytyvät Habbo Avatarseilta, Habbo Portraitseilta ja yhteistyökumppaneiltamme (Metakey, MVHQ, CyberKongz ja Cool Cats).

(Tulevaisuudessa tavoitteenamme on yhteisöön sidotut keskustelut, yhteisöön sidotut yksityisviestit ja muita toimintoja NFT-yhteisöihin liittyen Habbo X:ssä.)

  • Uusittu julkisten tilojen pääsy – käyttäjät voivat aina vierailla huoneissa niin kutsutun huoneinstansoinnin vuoksi. Kun instanssi tulee täyteen, uusi julkisen tilan instanssi luodaan, jotta enemmän ihmisiä voi viettää aikaa kyseisessä huoneessa.
  • Yksi uusi yksinomaan Habbo X:lle luotu julkinen tila. Lisää on tulossa myöhemmin.
  • Mahdollisuus tarkastella NFT-kolikkojasi pelin sisällä.
  • Mahdollisuus lisätä kavereita ja lähettää yksityisviestejä kaverilistallasi oleville.

Huoneet

  • Tavoitteenamme on, että Habbo X:llä olisi erilainen ulkoasu ja tuntuma Habboon verrattuna. Meillä on yksi uusi julkinen tila ja työskentelemme muutaman muun myöhemmin lisättävän tilan parissa.
  • Huonekilpailun taso oli erittäin kova, joten lisäsimme muutaman yhteisön suunnitteleman tilan tähän julkaisuun. Saatamme pitää ne, päivittää niitä tai poistaa ne seuraavassa julkaisussa.

Julkinen tilamme (huomaathan: pieniä muutoksia voi tapahtua ennen julkaisua.)

Jos päätät pelata alphaa edeltävää versiota, HUOMAATHAN:

  • Pyydämme huomioimaan – tämän ollessa alphaa edeltävä versio – että uusia ominaisuuksia lisätään myöhemmin loppuvuoden aikana. Mitä tulet näkemään ei ole lopullinen tuote vaan erittäin arvokas ensimmäinen askel iteratiivisessa prosessissa, jossa jatkamme Habbo X:n jatkomäärittelyä, työstäen sitä yhteisömme mielessä pitäen. Alphaa edeltävän vaiheen ajaksi tuomme käyttöönne Discord-kanavan, missä voit lähettää palautetta tiimillemme!
  • Osallistumisesi on meille arvokasta, ja osoittaaksemme kiitollisuutemme osallistumisestasi, palkitsemme jokaisen, joka pelaa alphaa edeltävän vaiheen aikana. (Palkinto tullaan lähettämään lähempänä ensimmäistä alphavaihetta – lisää tietoa asiasta myöhemmin.)

MODEROINTI

Yksi keskusteluissa usein toistuva kysymys on se, että tuleeko Habbo X tukemaan kaikkia yhdeksää tukemaamme kieltä. Vastaus tähän on, että KYLLÄ TULEE. Haluamme, että koko Habbo-yhteisöllä on mahdollisuus puhua omaa kieltänsä Habbo X:ssä. Olemme vahvasti sitoutuneita tähän.

Siitä huolimatta pyydämme, että alphaa edeltävän vaiheen aikana ja mahdollisesti joidenkin sitä seuraavien alphatestien ajan puhuisitte englantia. Työstämme edelleen suunnitelmiamme siitä, kuinka Habbo X:ää tullaan moderoimaan ja rakennamme siihen vaadittua teknologiaa, jonka avulla voimme tukea useita kieliä. Siihen asti meillä on mahdollisuus moderoida vain englanniksi.

Ehkäistäksemme myrkyllistä ilmapiiriä ja huonoa käytöstä, käytössämme tulee olemaan manuaalinen moderointi, jonka avulla voit lähettää pelinsisäisiä avunpyyntöjä.

ENSIMMÄINEN ALPHA - Q4 (ei vielä vahvistettu)

Tavoitteenamme on avata Habbo X:n ensimmäinen alphaversio tämän vuoden viimeisen neljänneksen (Q4) aikana. Haluan kuitenkin painottaa, että ensimmäinen alpha tulee tapahtumaan vasta, kun olemme tyytyväisiä Habbo X:n ulkoasuun ja olemme saaneet lisättyä joitakin toimintoja. Alphaa edeltävän version jälkeen suurin lisäys tulee olemaan päivitetty ulkoasu ja tuntuma – NFT-huoneiden lisäksi. Kokonaiskuvassa tavoitteenamme on mahdollistaa huoneenrakennus ja antaa NFT-huoneiden omistajille tarpeeksi tavaroita kaikenlaisten hienojen huoneiden rakentamiseen.

Joitakin faktoja ensimmäisestä alphasta:

Kuka pääsee pelaamaan ensimmäistä alphaa? Habbo X:n ensimmäinen alpha tulee olemaan ainoastaan saatavilla Habbo Avatarien tai Habbo NFT-huoneiden omistajille. (Suunnitelmissamme on jakaa ensimmäiset NFT-huoneeet tänä vuonna.)

Milloin ensimmäinen alpha tulee saataville? Tämänhetkinen tavoite on vuoden viimeinen neljännes (Q4), mutta pidämme teidät ajan tasalla. Emme julkaise ensimmäistä alphaa ennen kuin olemme tyytyväisiä pelin ominaisuuksiin ja ulkoasuun.

Miksi ensimmäinen alpha on tärkeä? Olettaen, että saamme NFT-huoneet sisällytettyä tähän julkaisuun, ensimmäinen alpha antaa jokaiselle Habbo Avatarin ja Habbo NFT-huoneen omistajalle mahdollisuuden olla ensimmäisiä, jotka pääsevät testaamaan huoneenrakentamista Habbo X:ssä. Koska huoneenrakentaminen tulee olemaan yksi Habbo X:n keskeisistä ominaisuuksista, pidämme tärkeänä, että annamme yhteisölle varhaisen pääsyn, sillä se auttaa meitä korjaamaan pelissä ja ominaisuudessa olevia virheitä, samaan arvokasta palautetta ja ideoita sekä kokonaisuudessaan hienosäätämään kokemusta.

Ensimmäisen alphan keskeisimmät uudet ominaisuudet:

  • Otamme käyttöön hahmojen perustyylit. Tyylejä voi päivittää NFT-vaatteita käyttämällä.
  • Huoneenrakennus otetaan käyttöön NFT-huoneiden ja Habbo Avatarien omistajille.
  • Suuri kokoelma tavaroita käyttöön huoneenrakennusta varten. Jos sinulla on ehdotuksia, mitä tavaroita ja tavarasarjoja meidän pitäisi tähän sisällyttää, haluaisimme kuulla siitä!
  • Päivitetty ulkoasu ja tunnelma, mihin sisältyy uusia julkisia tiloja.

Alla näet nykyisen etenemissuunnitelmamme Habbo X:lle ensimmäisen alphan jälkeen. Otathan huomioon, että vaikka asiat ovat siinä järjestyksessä, missä haluamme lisätä seuraavat ominaisuudet peliin, tämä lista ja asioiden järjestys tulee ehdottomasti muuttumaan antamanne palautteen perusteella tulevien viikkojen ja kuukausien aikana.

TOINEN ALPHA

Ensimmäisen alphan tavoitteen ollessa rakennustyökalujen tuominen Habbo NFT-huoneiden rakentamiseksi, toisen alphan keskiössä on pelaajakannan kasvattaminen Habbo X:ssä, jotta he voivat nauttia ensimmäisen alphan julkaisun jälkeen rakennetuista huoneista.

  • Tuomme yhteisökeskukset toiseen alphaan ja annamme henkilöille, jotka omistavat yhteistyökumppaniemme julkaisuja, mahdollisuuden päästä mukaan tähän vaiheeseen.
  • Annamme pääsyn Habbo X:ään myös Habbo Portraitien omistajille.
  • Oletushuoneet ovat pieniä huoneita, jollaisia jokaisella käyttäjällä on Habbo X:ssä. Näissä huoneissa on hyvin rajoitettu toiminnalisuus, mutta ne antavat esimakua huoneenrakentamisesta. Tavoitteenamme on näiden huoneiden käyttöönotto toisessa alphassa.
  • Julkaisemme ensimmäiset ansaintaominaisuudet viimeistään toisessa alphassa, toivottavasti ennen sitä. Ihanteellisesti tähän sisältyisi tapoja, joilla pelaajia voitaisiin palkita alphaan osallistumisesta, ja tapoja huoneenomistajille palkita huoneessa kävijöitä/peliin osallistuvia sekä tapoja vierailijoille palkita huoneenomistajia.
  • Pelinsisäinen valuutta – joko NFT-kolikot tai ERC-20-lipuke.

KOLMAS ALPHA

Kolmannen alphan tavoitteena on parantaa navigaattoria, sillä mielestämme on tärkeää, että käyttäjät voivat löytää parhaat huoneet. Lisäksi suurimassa osassa projekteista NFT-tonttisi tai -huoneesi sijainnilla on väliä ja tämä on asia, minkä haluamme sisällyttää myös meidän NFT-huoneisiimme. Tästä syystä päälisäyksenä tulee olemaan uusi navigaattori (siihen asti meidän on tultava toimeen uudelleenhyödynnetyllä vanhalla navigaattorilla).

  • Tavoitteenamme on lisätä uusi navigaattori.
  • Sosiaaliset ominaisudet yhteisöille, mukaan lukien yhteisökeskustelut ja -yksityisviestit.
  • Haluamme päivittää käyttäjäprofiileja sisällyttämällä sosiaalisen median yhteystietoja, NFT:eitä, NFT-merkkejä ja muita NFT-teemaisia ominaisuuksia.
  • Haluamme lisätä Habbo X:ään pääsyn antavien NFT-kokoelmien määrää. Tulemme etsimään uusia yhteistyökumppaneita ja pitämään tämän vaiheen aikana avoimien ovien päiviä, jolloin avaamme pelin lyhyeksi aikaa kaikille.

BETA

Huomaathan, että saatamme jatkaa alphajulkaisuja kolmannen alphan tai suljetun betan jälkeen. Siirrymme julkiseen betaan, kun tunnemme olevamme valmiita pelin avaamiseen kaikille. Tämä sisältää pelaajien etenemisen ja hauskoja minipelejä. Emme halua, että kukaan tylsistyy Habbo X:ssä!

  • Tavoitteenamme on lisätä yksi tai kaksi minipeliä, joista saa palkintoja.
  • On tärkeää, että pelaajilla on päämääriä ja tavoitteita. Pelaajien eteneminen on yksi keskeisistä ominaisuuksista, jota tullaan hyödyntämään myös palkitsemiseen: mitä korkeammalla tasolla olet, sitä korkeamman kertoimen saat palkinnoille. Tavoitteenamme on lisätä etenemisen ensimmäinen versio julkiseen betaan.

Julkisen betan julkaisun jälkeen

Julkisen betan julkaisun jälkeen lisäämme ominaisuuksia ja pyrimme parantamaan kokonaiskokemusta.

  • Toisessa betassa lisäämme tapoja ansaita palkintoja.
  • Lisäämme huonepiirustukset, NFT-vuokrauksen ja pelinsisäisen kirpparin. (Lue tämä blogikirjoitus saadaksesi lisää tietoa huonepiirustuksista)
  • Lisäämme myös sosiaalisen median tavaroita Twitterille, Discordille jne. (Katso tämä blogikirjoitus saadaksesi lisää tietoa sosiaalisen median tavaroista ja niihin liittyvistä liitoksista)

Otamme huomioon käyttäjien antaman palautteen ja korjaukset varhaisista kehityksen vaiheista, sekä keskitymme myös käyttäjien sitouttamiseen. Haluamme tehdä Habbo X:stä houkuttelevan – ei vain nykyisille ja vanhoille habboilijoille vaan jokaiselle! Kun olemme saavuttaneet kaiken tässä mainitun, meillä on vieläkin suurempia suunnitelmia saadaksemme isomman määrän pelaajia kuin Habbolla on koskaan ollut. En ole vielä valmis jakamaan tarkkoja suunnitelmia, mutta haluan korostaa, ettemme ole valmiita näiden ominaisuuksien toteuttamisen jälkeen. Tämä on vasta alkua!

Onko vielä pitkä matka?!

Vastataksemme kysymykseen siitä, milloin toinen/kolmas alpha, beta jne. julkaistaan: kun siihen ollaan valmiita. Sama vastaus kuuluu kysymykseen ”Milloin oma lipukevaluutta?!?!?!” – se on monimutkainen kysymys, sillä tietääksemme olemme ensimmäinen julkisesti noteerattu yhtiö, joka toimii tällä alalla. On useita monimutkaisia kysymyksiä, jotka on ratkaistava sekä lakiteknisestä että kirjanpidollisesta näkökulmasta. Onneksi meillä on jo NFT-kolikot, joita voidaan käyttää valuuttana kunnes voimme julkaista ERC-20-lipukkeen. Pyrimme parantamaan NFT-kolikkojen käytettävyyttä viimeistään toiseen alphaan, jos ERC-20-lipuke ei ole käytössämme siihen mennessä.

KERTAUKSENA

Avaamme Habbo X:n alphaa edeltävän version viikoksi, jotta Avatarien omistajat voivat nähdä sen tämänhetkisen tilan.

Tavoitteenamme on avata ensimmäinen alpha tämän vuoden viimeisen neljänneksen (Q4) aikana. Se tullaan kuitenkin avamaan vasta, kun se on siihen valmis. Ensimmäisen alphan keskiössä on huoneenrakentaminen sekä pelin ulkoasu ja tunnelma.

Toisen alphan tavoitteena on tuoda enemmän työkaluja huoneenrakentamista varten, erityisesti palkkioiden antamisen näkökulmasta. Haluamme saada ensimmäiset palkkio-ominaisuudet julkaistuksi toisessa alphassa.

Kolmas alpha keskittyy huonenavigointiin, yhteisön sosiaalisiin ominaisuuksiin ja profiileihin. Haluamme tehdä huoneiden löytämisestä mahdollisimman helppoa ja hotellissa seikkailun hauskaksi ja osallistavaksi. Lisäksi tiedämme, että käyttäjäprofiilit ovat tärkeä osa itseilmaisua, joten haluamme antaa myös sille ominaisuudelle paljon huomiota.

Alphajulkaisujen ja julkisen betan välissä saatamme lisätä joitain ylimääräisiä ominaisuuksia. Olen hyvin tietoinen siitä, että tämä lista ei ole täydellinen, ja että listalta puuttuu useita niin pieniä kuin suuria ominaisuuksia.

Julkiseen betaan päästyämme on tärkeää, että on olemassa syy pelata ja palata – etenkin jos olet uusi Habbon pelaaja. Tästä syystä keskitymme pelaajien edistymiseen ja minipeleihin.

Julkisen betan jälkeen alamme lisäämään tukiominaisuuksia, kuten huonepiirustuksia ja sosiaalisen median liitoksia.

Edelleenkin: tämä on asioiden nykyinen tärkeysjärjestys. Jos mielestäsi tämä ei aivan vastaa käsitystäsi tai ajattelet meiltä puuttuvan tärkeitä ominaisuuksia, kerrothan siitä meille. Pidämme edistymistä ja tärkeysjärjestyksiä silmällä usein ja muutamme järjestyksiä tarpeen mukaan.

Viimeiset kuukaudet krypto- ja NFT-piireissä ovat olleet vaativia. Meille ja meidän projektillemme tämä on kuitenkin otollinen aika rakentaa. Tämä on aikaa, joka erottaa oikeat projektit matoista. Olen hyvin innoissani siitä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan enkä malta odottaa palautteitanne, ideoitanne ja kommenttejanne!

-Muumiopappa

Kääntänyt suomen kielelle: Kriegberg

Kommentit

Ei kommentteja.

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy osallistuaksesi keskusteluun.