Habbo-opas

Valuutat

Habbossa on kolme valuuttaa: kolikot, kolikko-ostosten mukana tulevat timantit ja ilmaiset ducketit.

Habbossa on käytössä kolme valuuttaa: maksulliset Habbo-kolikot, aktiivisuuteen perustuvat ducketit ja kolikko-ostoksista kertyvät timantit. Lisäksi joihinkin kampanjoihin liitetään joskus kampanjavaluuttoja, esimerkiksi jouluisin ostoksia voi tehdä myös tehtäviä suorittamalla saatavilla lumihiutaleilla.

Habbo-kolikot

Hotellissa maksamiseen käytettäviä Habbo-kolikoita voi ostaa tekstiviestillä, verkkopankin kautta tai R-kioskeilta Habbo-seteleinä. Yhden kolikon hinta on Suomessa marraskuun 2014 jälkeen noin 10 senttiä, kun aikaisemmin se oli n. 16 senttiä.

Ducketit

Ducketit ovat ilmaisvaluuttaa, jota voi tienata olemalla Habbossa aktiivinen. Ducketit on tarkoitettu lähinnä tavaroiden, hahmoefektien ja huoneiden mainosajan vuokraamiseen, mutta niillä ostetut tapetit, lattiat, maisemat ja lemmikit ovat pysyviä. Ducketien enimmäismäärä hahmolla on rajattu 650 ducketiin, Habbo Club -jäsenillä rajoitus on 1300 ducketia.

Timantit

Jokaisen kolikko-ostoksen yhteydessä saat saman verran timantteja. Lisäksi ostaessasi saman kalenterikuukauden aikana yli 120 kolikkoa, saat 120 ylimääräistä timantteja. Timanteilla voi ostaa tavaroita, kolesettejä ja klubijäsenyyksiä kaupan Timantit-sivulta. Lisäksi useat tarjouspaketit vaativat kolikoiden lisäksi timantteja.

Takaisin

Vieras

Kirjaudu sisään Rekisteröidy