Kirjaudu

Merkkiopas: Näin läpäiset Kalasaitin Omenavaras-pelin ilman apua

Tiesitkö, että voit läpäistä Kalasaitin Omenavaras-pelin myös yksin?

Näin se onnistuu:

1. Avaa punaisen kukan vieressä oleva pensasportti kävelemällä pensasaidan takana oleville tulikärpäsille. Aidassa on aukko suuren puun takana.

2. Älä mene ensimmäisestä Gothic-portista. Sen sijaan kävele seuraaville tulikärpäsille.

3. Istu piilopuuhun, jolloin pääset suljetun Gothic-portin taakse. Voit seisoa rotan vieressä, mutta älä anna rotan törmätä itseesi edestä tai takaa päin, joten jatka puusta heti aidatulle alueelle.

4. Jos katsot tarkkaan, huomaat, että piilopuun takana on ruusumaljakko. Ota ruusu ja astu kuiluun. Aiemmin avaamasi Gothic-portin tulisi olla auki.

5. Kävele tulikärpäsille, ota ruusu ja kävele kuiluun.

6. Jos kukaan ei ole kävellyt ensimmäisille tulikärpäsille jälkeesi ja näin sulkenut pensasporttia, portin tulisi olla auki. Varo zombiansoja, niitä on juuri avaamasi Gothic-portin jälkeen kaksi.

7. Pensasportin toisella puolella on piikkiansa, älä astu siihen. Kävele zombisotilaan eteen ja ylitä silta. Voit seisoa rotan vieressä, mutta älä anna rotan törmätä itseesi, kun ylität siltaa. Älä astu veteen.

8. Huoneen oikeassa nurkassa on kallokynttilä. Astu kynttilän eteen ja klikkaa välittömästi tämän jälkeen aluetta omenapuun edessä. Jäät jumiin ohdakkeisiin, mutta klikatessasi oikealle pääset jatkamaan omenapuulle, kun liikkuva ohdakeaita pääsee ohitsesi.

9. Kaksoisklikkaa omenapuuta.

Kommentit

LTD
2.11.2021 klo 1.54
Tätä on odotettukin, odotus palkitaan!

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy osallistuaksesi keskusteluun.