22.4.2020

Järvenpään nuorisopalvelut avasi nuorisotilan Habboon

Järvenpään nuorisopalvelut on avannut Habboon virtuaalisen nuorisotilan, jossa on paikalla työntekijöitä joka arkipäivä klo 14–20.

– Idea syntyi, kun poikkeustilan myötä nuorisotilat suljettiin ja toiminta siirtyi verkkoon. Halusimme tehdä nuorisotyötä monipuolisesti verkossa eri alustoilla ja olla nuorten tavoitettavissa poikkeustilasta huolimatta, ja kohdata nuoria huolimatta siitä, että sosiaalisia kontakteja rajoitettiin, nuorisotyöntekijä RonjaJKN kertoo.

Kun virtuaalinuorisotilaa kokeiltiin huhtikuun alussa, sen suosio oli niin hyvä, että Habbo päätettiin lisätä yhdeksi nuorisopalveluiden toimintaympäristöksi. Moni työntekijä on habboillut itse nuoruudessaan.

– Päivässä meillä on ollut kävijöitä parhaillaan vähän yli sata. On ollut kyllä kiva huomata, että ihmiset ovat löytäneet tänne.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Habbossa toimii nuorisotila. Netari avasi virtuaalisen nuorisotilan vuonna 2004, mutta lopetti Habbo-toimintansa viime vuoden lopulla oltuaan tauolla jo kerran aikaisemmin keväästä 2012 syksyyn 2013.

Nuorten Järvenpää netissä

Habbo: Nuorisotila Järvenpää (omistaja: RonjaJKN)

Facebook: @nuortenjarvenpaa

Instagram: @nuortenjarvenpaa

Discord: nuortenjarvenpaa#6990

nuortenjarvenpaa.fi

kivasima

Kommentit

Ei kommentteja

Kommentoi

Nimi

Kommentti