Kirjaudu

Armas-huonekilpailun tulokset

Kalasaitin järjestämän eeppisen Armas-huonekilpailun voittajat ovat selvillä. Lue ketkä voittivat ja katsasta samalla koko kilpailun väriloisto!

Haluan kiittää jokaista osallistunutta. Rakentamanne huoneet olivat erittäin hienoja, taitavasti rakennettuja ja osallistujamäärä oli huikea! Ei ole liioiteltua sanoa, että tämänkertaisen kilpailun taso oli todella kova.

Huonekilpailun luonteeseen kuitenkin kuuluu, että huoneet pitää tavalla tai toisella arvioida. Kilpailun tuomaroi sen järjestänyt Kalasaitin ylläpitäjä Kriegberg ja nyt tulokset ovat selvillä.

Huonekilpailun palkinnot

Kylmyysvaroitus-merkkiEnnen kuin menemme tuloksiin, kerrataanpa vielä huonekilpailun palkinnot. Huonekilpailun kolme parasta huonetta rakentaneet palkitaan kultaisella kylmyysvaroitusmerkillä. Lisäksi pääosallistujat eli huoneiden omistajat palkitaan huikeilla kolikko- ja tavarapalkinnoilla seuraavan taulukon mukaisesti.

Kylmyysvaroitus-merkki Ja kuten luvattua, kaikki osallistuneet tullaan palkitsemaan sinisellä kylmyysvaroitusmerkillä!

Pääosallistuja voi lunastaa tavarapalkinnot aikaisintaan vuoden alusta ottamalla yhteyttä Kriegbergiin. Merkit tullaan jakamaan hahmoille automaattisesti muutaman viikon sisään.

1. sija2. sija3. sija
200 Habbo-kolikkoa
3 kk HC-jäsenyys
Cola-kone
Kultainen pokaali
Kultainen merkki
Osallistumismerkki
100 Habbo-kolikkoa
2 kk HC-jäsenyys
Samettisohva
Hopeinen pokaali
Kultainen merkki
Osallistumismerkki
50 Habbo-kolikkoa
1 kk HC-jäsenyys
Kuplajuomakone
Pronssinen pokaali
Kultainen merkki
Osallistumismerkki

Huonekilpailun voittajat

1. sija: Armain aarre

Halki maan ja merien on kulkenut legenda armaimmasta aarteesta, aikamme suurimmista rikkauksista. Retki yli syvimmän pohjan, alta myrskyisimmän taivaan ja läpi kivisimmän karikon on todistanut, että aarre todella on olemassa. Aarretta vartioi veden syvyyksistä nouseva kraken, jota vain suloisimmilla soinnuilla voi harhauttaa. Bardi soittakoon taitaen, sillä muuten matka armaimmalle aarteelle on matka viimeinen. merie & Snowi

Merien ja Snowin rakentama Armain aarre saavutti kilpailussa ykkössijan. Se sisälsi juuri oikean tasapainon Armaksen ja muiden tavarasarjojen välillä. Armasta oli käytetty kekseliäästi huonetta kannattelevana tavarasarjana, tekemättä siitä kuitenkaan liian hallitsevaa elementtiä. Kerrassaan upea luomus!

Merie ja Snowi palkitaan molemmilla kilpailumerkeillä. Lisäksi pääosallistuja merie palkitaan 200 Habbo-kolikolla, kolmen kuukauden HC-jäsenyydellä, Cola-koneella sekä kultaisella pokaalilla!

2. sija: Le Mansion d'Armas

Le Mansion d'Armas toivottaa jokaisen tervetulleeksi ihastuttavaan tupaan lumisten vuorten siimeksessä. Joulun odotus käy kuin leikki takkatulen äärellä, kädessä kupponen kuumaa. Ja jos polttopuut loppuvat, niin voit lohkaista seinästä palan... Mikäli tilanne käy tukalan kuumaksi, loikkaa raikkaaseen talviyöhön tutkimaan mitä kaikkea piha mahtaa iltahämärässä piilottaa paljaalta silmältä. Täi, CherriC, MiunNimiOnUmi & Hempukka

Täin, CherriC:n, MiunNimiOnUmin ja Hempukan rakentama Le Mansion d'Armas loistaa myös kekseliäisyydellään. Armaksesta rakennettu kartano hohkaa lämpöä keskellä lumista ja jäistä metsää. Talvinen piha-alue tuo balanssia Armas-teeman ympärille. Eikä Armas-takkaakaan ole unohdettu!

Täi, CherriC, MiunNimiOnUmi ja Hempukka palkitaan molemmilla kilpailumerkeillä. Lisäksi pääosallistuja Täi palkitaan 100 Habbo-kolikolla, kahden kuukauden HC-jäsenyydellä, samettisohvalla ja hopeisella pokaalilla!

3. sija: Armas-pirtti

Retrohenkinen Armas-pirtti metsän siimeksessä. enzzi & MariJane

Enzzin ja MariJanen rakentama Armas-pirtti on upea yhdistelmä vaaleita värisävyjä. Vaaleanvihreä toimii rauhoittavana värinä ja huoneeseen astuessa seesteisyys valtaa mielen. Huoneessa on kiva tasapaino vanhempien ja uudempien tavaroiden välillä. Huone on hyvä esimerkki siitä, että yksinkertainenkin voi olla kaunista!

Enzzi ja MariJane palkitaan molemmilla kilpailumerkeillä. Lisäksi pääosallistuja enzzi palkitaan 50 Habbo-kolikolla, kuukauden HC-jäsenyydellä, kuplajuomakoneella ja pronssisella pokaalilla!

Muut osallistuneet

Seuraavat huoneet on listattu satunnaisessa järjestyksessä. Huoneiden nimet ja kuvaukset ovat osallistujien itsensä antamia (pieniä toimituksellisia muutoksia on saatettu tehdä).

ARMAS

Vanha, klassinen ja yksinkertaisesti sisustettu huone, jossa armas on parhaimmillaan. Kedrick

ARMAANI ARMAS

Rento oleskelutupa, missä yhdistyvät samettisen pehmeät sohvat, kuvankauniit taulut ja ripaus armasta. RAJAN., -eneli- & EPICHEROUS

Armas tupa

Pieni tupa. TomuAlma

Tädin kievari

Tädin kuplajuomakellarissa ikääntyy asiakkaiden lisäksi tammitynnyreissä parhaat vuosikertajuomat. Täti & Kuu

×ƒ× Armas-joulumökki ׃×

Tässä mummonmökissä on rauhaisa tunnelma, joka sopii erinomaisesti jouluun. Armas-tavaroista tehty mökki on mummon suosikkipaikka, jota siellä asustavat kissatkin rakastavat! Jääkuningatar & akuankka1223

~ Retro työtila ~

Retro-teemainen työtila pienillä virvokkeilla. -Nico! & eea.

Armas Pirtti

Täällä voit rentoutua pitkän päivän jälkeen vaikkapa takan ääressä tai vilttiin kääriytyneenä, voit myös nauttia pirtin antimista. Nöötti, Lumipallo, emmiemilia & Rasuli

Armas Joulutupa

Täällä tunnelmallisessa tuvassa vietät joulun niin perheen kuin ystävien kanssa. Takkatulen lämmössä arjen huolet unohtuu. NektariiniPimu

Ylellinen Armas Hotelli

Yksityiset ja hienostuneet hotellihuoneet sekä viihtyisä baari ja aula ylelliseen makuun. Dieq

Taverna Armas

Tämä kodikas taverna huokuu vanhojen aikojen nostalgiaa ilman turhia glumeruuleja. Se kutsuu muistelemaan menneitä Habbo-vuosia. Lamiah

Armas-pirtti

Lapinmökki Rukalla. Lorenz997

Armias

Kotoisa alppimaja keskellä vuoristoa. Dreamcatcher, gerbiilii, Winnerpoppari & pilwi.

Armas Skibar

Mukava ja lämmin Armas Skibar tarjoaa lämpimät drinkit väsyneille laskettelijoille! Darkki

Armas kirjakahvila

Paikka minne voit tulla yksin tai joukolla kahvin tai lounaan ääreen lukemaan lehtiä tai keskustelemaan hyvistä kirjoista. Paikalla voi myös pyörähtää kirjailijavieraita. MAMMAMAMMU

Armas

Oi Armas mun armas. Mitä

~ ♣ Tamminiemen Sauna ~

Armas-sauna entisaikojen tapaan. NebuC

Kommentit

Ei kommentteja.

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy osallistuaksesi keskusteluun.