13.9.2020

Habbo mainittu: Maria Veitola yökyläilee Roni Backin luona

Tubettaja Roni Back (zoni93) kertoo tällä viikolla esitetyssä Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa habboilustaan lukioikäisenä.

– Etenkin nuorempana lukioaikaan esimerkiksi, kun oli uudessa koulussa, eikä ollut kavereita hirveästi, niin sitten se oli vain kivaa, että siellä mulla oli kavereita. Mutta se oli vain se helppo vaihtoehto, Roni kertoo.

– Kun oli vaan jotkut lukiobileet, niin mä olin, että "vitsi, kerrankin mut kutsuttiin noihin bileisiin". Pitäisikö mennä? Ei, mennään sinne Habbo Hoteliin, siellä mulla on se hahmo, joka on cool, tanssii ja sillä on kruunu päässä. Ja kaikki on siellä silleen, että toi Roni on kova tyyppi. Anteeksi, zoni. Mä olin zetalla zoni93.

Ohjelmassa Roni kertoo lopettaneensa pelaamisen kokonaan vuosi sitten, kun hän halusi vähentää tietokoneella vietettyä aikaa.

– Kun mä tajusin, että oikea elämä on vain jännää, paljon pelottavampaa, mutta siinä voi kokea paljon siistimpiä juttuja, niin sitten mä päätin, että enemmän niitä bileitä ja vähemmän virtuaalimaailmaa.

Yökylässä Maria Veitola on katsottavissa mtv-palvelussa.

kivasima

Kommentit

kivasima
13.9.2020 klo 15.41
Kannattaa lukea myös Improbatur-lehden juttu: https://improbatur.fi/roni-backin-muodonmuutos/

Itsehän en ole ehtinyt vielä lukea sitä, kun eihän lähetettyjä linkkejä lueta koskaan itse.

Kommentoi