16.10.2020

Myös Talouselämä, Tivi ja Kauppalehti uutisoivat Habbosta

Sulakkeen toimitusjohtaja Valtteri Karun mukaan kaikki tulot investoidaan tuotekehitykseen ja käyttäjähankintaan. Uutinen on julkaistu Talouselämässä, Tivissä ja Kauppalehdessä.

Vuonna 2019 Sulakkeen liikevaihto kasvoi edellisvuoden 5,3 miljoonan euron liikevaihdosta 9,2 miljoonaan euroon. Myös tänä vuonna liikevaihto on kasvamassa edellisvuodesta.

– Näyttää siltä, että korona nosti pysyvästi käyttäjämääriä. Moni muisti, että Habbo on yhä olemassa. Voimme tehdä ihmisille merkityksellistä palvelua ja yhteisöä, Karu kertoo.

Habbolla on aktiivisia käyttäjiä kuukausittain yli 850 000 eri maissa. Sulakkeella on noin 80 työntekijää, joista puolet tekee Habboa.

Sulakkeella on myös toinen virtuaalimaailma, ensisijaisesti mobiililaitteille kehitetty Hotel Hideaway, jonka kävijämäärät ovat kasvussa. Karun mukaan se kehitettiin aikana, jolloin ei ollut varmuutta, saadaanko Habboa vietyä mobiilialustoille. Hotel Hideaway on rakennettu Unity-pelimoottorin päälle, jota myös uusi Habbo käyttää.

– Habbo on hyvin monimutkainen tuote. Ehkä silloin 4-5 vuotta sitten Unity ei ollut valmis siihen, eivätkä käyttäjäkuntamme suosimat puhelimetkaan olisi olleet sellaisia, että käyttäjäkokemus puhelimella olisi ollut vastaava, Karu arvioi.

Karun mukaan uusi Unity-pelimoottori mahdollistaa Habbon nykyaikaistamisen ja asioita, joita vanha Flash-pohjainen moottori ei sallinut.

Lue koko uutinen Talouselämän, Tivin tai Kauppalehden sivuilta.

kivasima

Kommentit

Kriegberg
17.10.2020 klo 15.22
Azerion vaikuttaa näiden juttujen perusteella ihan pätevältä sijoituskumppanilta. ;)

Kommentoi