Kirjaudu

Kalasaitti ei ole enää virallinen fanisivu

Vuosina 2008–2018 ja uudelleen vuodesta 2020 lukijoitaan palvellut Kalasaitti menetti virallisen fanisivustatuksensa tällä viikolla. Näin ollen Kalasaitti ei ole enää virallinen Habbon fanisivu.

Kalasaitille annettiin tiedoksi tiistaina, että se tulee menettämään virallisen asemansa. Päätös tehtiin Habbon ylläpidon mukaan ”vähäisten pelien ja aktiviteettejen vuoksi”. Asia tuli meille yllätyksenä, sillä olimme sitoutuneita palvelemaan yhteisöämme virallisena fanisivuna tänäkin vuonna ja suunnitelmia tulevaisuudesta sekä sivuston että tapahtumien osalta oli jo tehty.

Olemme ymmärrettävästi harmistuneita päätöksestä, sillä se tulee vaikuttamaan Kalasaitin toimintaan. Epävirallisena fanisivuna emme saa järjestää merkkipelejä tai saa virallista näkyvyyttä hotellin sisällä esimerkiksi uutisten muodossa.

Parhaamme yritimme.

Kalasaitin tulevaisuus

Tehdäänpä asia selväksi: Kalasaitin tarina ei ollut tässä. Laadukas sisältö on aina ollut ja tulee aina olemaan toimintamme ytimessä. Se, millä tavoin ja mistä näkökulmasta tätä sisältöä tuotamme voi kuitenkin kokea pienempiä tai suurempia muutoksia. Tulemme käymään keskusteluja siitä, kuinka voisimme palvella uskollista lukijakuntaamme jatkossakin mahdollisimman hyvin. Mietimme myös millaisia uusia avauksia voisimme tehdä Habbo-maailmaan liittyen.

Toivotamme virallisina fanisivuina jatkaville onnea ja menestystä vaativassa tehtävässä. Toivottavasti viralliset fanisivut pystyvät tarjoamaan Habbo-yhteisölle arvoistansa sisältöä. Ennen kaikkea iso kiitos kaikille virallisuutemme aikana mukana menossa olleille! ❤

Muistojen virta – poimintoja Kalasaitin tapahtumavuodelta 2022

Vuosi 2022 lähti räjähtävästi käyntiin perinteikkäällä, mutta leikkimielisellä Habbo Awards -gaalalla. Ystävänpäivänä kisailtiin tietovisan parissa ja juhlittiin ystävyyttä prinsessan ystävänpäiväjuhlilla. Aila-mummukaan ei jäänyt nälkäiseksi, kun Paavoa autettiin mummun ruokien viemisessä. Television ruuduilta tuttuja visailujakaan ei unohdettu.

Pian seikkailtiinkin jo mystisellä Pärhos-planeetan labyrintissä sekä käytiin maalla, merellä ja ilmassa. Suomalainen viisukansakin sai viihdykettä, kun viisuja juhlittiin viisukatsomossa kaikkina kolmena finaalipäivänä, palkintoja unohtamatta. Huikeassa Battle Banzai-turnauksessa oli mahdollista voittaa himoittu fanisivupokaali.

Pärhos-planeetalta ja viisujuhlista toivuttuamme jouduimme huippuunsa asti vartioidulle KAT1-planeetalle. Omena ei kuitenkaan kauas puusta pudonnut, sillä pian kutsui jo lumoavan petollinen Frankin puutarha.

Älynystyrätkään eivät jääneet huomiotta, vaan joutuivat jälleen töihin keräilytavara-aiheisen älyradan parissa. Kaukaisessa viidakossa uhkana olivat viidakon villieläimet – vaiko sittenkin muurahaiskarhu?

Valokuvaustaitoja päästiin herättelemään valokuvausaiheisessa merkkipelissä, mutta syksyllä monia jo koulun seikkailut kutsuivat. Gnolleja päästiin väistelemään, kunnes syksyn värit valtasivat pihamaan. Aika olikin loistava erämökkeilyyn.

Loppuvuodesta juhlimme vielä Habbo Hockey'n 20-vuotista taivalta. Vuodenvaihteen kruunasi huikea Armas-huonekilpailu, jossa jaoimme hienoimmille huoneille yhteensä yli 700 Habbo-kolikon arvosta palkintoja.

Kommentit

Ei kommentteja.

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy osallistuaksesi keskusteluun.