Uutiset

Habbo käyttää Community Sift -järjestelmää

Uusi höpöfiltteri perustuu kiellettyjen sanojen listan sijaan Two Hat Securityn kehittämään tekoälyyn.
Habbo aloitti Two Hat Securityn Community Sift -nimisen sisältösuodatin- ja moderointityökalun käytön keväällä. Uusi höpöfiltteri perustuu kiellettyjen sanojen listan sijaan tekoälyyn, joka tunnistaa ja poistaa haitallisen sisällön reaaliajassa. Uutta suodatinta on myös huomattavasti vaikeampi kiertää kuin ennen.

Two Hat Security on julkaissut Habbon tapaustutkimuksen kotisivuillaan. Raportin mukaan uusi järjestelmä luokittelee käyttäjiä sen mukaan, onko heidän julkaisema sisältö useimmiten haitallista vai sopivaa. Luokituksen perusteella järjestelmä soveltaa höpöfiltterin sääntöjä tiukemmin tai sallivammin.

Uusi järjestelmä vähentää työvoiman tarvetta ja vapauttaa moderaattorien aikaa yhteisön toimintaan osallistumiseen sekä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Tavoitteena on, että käyttäjät eivät altistu haitalliselle sisällölle ollenkaan, joten useimmat avunpyynnöt eivät vaadi toimenpiteitä.

Moderaattoreilla on pääsy uuteen järjestelmään, joten tarvittaessa suodattimen toimintaa voidaan muuttaa kielen käytön muuttuessa tai jos järjestelmä sensuroi sanoja virheellisesti. Muita Community Siftin ominaisuuksia on avunpyyntöjen priorisointi käyttäjien luotettavuuden perusteella.

Tapaustutkimus on luettavissa kokonaisuudessaan Two Hat Securityn verkkosivuilla.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä HabboHappy.

Kommentit (3)

Kaaleppi
01.10.2017 23:11
Karseeta höpöa.
Tietoverkko
07.10.2017 17:05
Jahas, eli Habbossa puhuminen vaikeutuu entisestään.
07.10.2017 18:06
Jahas, eli Habbossa puhuminen vaikeutuu entisestään.

Ei vaikeudu entisestään, vaan tämä järjestelmä on jo otettu käyttöön kuukausia sitten ja sen takia monesti ihmeelliset asiat muuttuvat höpöksi.

Kommentoi

Hahmon nimi: *


Kommentti: *


Minkä värinen on keltainen kumiankka?


Vieras

Kirjaudu sisään Rekisteröidy