6.4.2020

Uusi Habbo julkaistaan kesällä

Helsingin Sanomat kirjoittaa Nyt-liitteessään historiallisesta joukkopaluusta Habboon. Jutussa haastatellaan Sulakkeen toimitusjohtajaa ja Suomen hotellin yhteisövastaavaa sekä paljastetaan uuden Habbon julkaisuajankohta.

6.4.2020

Habbo laajasti esillä eri medioissa

Suomalainen tubettaja Roni Back nähtiin viikonloppuna Habbossa zoni93-hahmollaan. Tiistaina hän julkaisi YouTube-kanavallaan videon, jossa hän järjestää karanteenibileet Habbossa. Aikaisemmin tällä viikolla Yle kirjoitti jutun Habbon nousseista kävijämääristä, ja nyt myös Iltalehti on tarttunut aiheeseen.

6.4.2020

Habbo 2020 – tämä tiedetään

Adobe ilmoitti heinäkuussa 2017 lopettavansa Flash-alustan päivittämisen ja jakelun vuoden 2020 loppuun mennessä. Tämä herätti kysymyksiä, jatketaanko Habbon kehitystä ja millä alustalla mahdollinen uusi Habbo olisi toteutettu. Viime vuonna Habbo ilmoitti siirtyvänsä käyttämään verkkoselaimessa toimivaa Unity-alustaa.

6.4.2020

Tasomerkit uudessa Habbossa

Habbo on julkaissut kuvat uudesta Saavutukset-ikkunasta. Uudessa myöhemmin tänä vuonna julkaistavassa Habbossa on monia uudistuksia, joista merkittävimpiä on uusi selaimessa toimiva Unity-alusta ja uudistunut käyttöliittymä. Tulossa on myös täysin uusia saavutuksia.

6.4.2020

Valot päälle ja ankkahologrammi pyörimään!

Elämme monella tapaa mielenkiintoisia aikoja, joina monet ovat löytäneet Habbon uudelleen. On ollut ilahduttavaa huomata, miten tämä meille tuttu virtuaalihotelli on ollut osa monen suomalaisen elämää. Lisäksi tulossa on Habbon historian suurin uudistus sitten vuoden 2009, joten nyt onkin erinomainen aika sytyttää valot ja kytkeä ankkahologrammi päälle!