Kirjaudu

kivasima · 2.11.2021

Merkkiopas: Näin läpäiset Kalasaitin Omenavaras-pelin ilman apua
Tiesitkö, että voit läpäistä Kalasaitin Omenavaras-pelin myös yksin? Näin se onnistuu.

kivasima · 1.11.2021

Vaihtopöytä korvaa Vaihtomaatin
Habbo kertoi tänään virallisella Twitter-tilillään lisätietoja, kuinka vaihtaminen toteutetaan uudistuneessa Habbossa. Vaihtomaatti korvataan uudella vaihtamisen mahdollistavalla tavaralla.

kivasima · 22.8.2021

Äänestä uuden taikapinon kokoa! [Päivitetty: Kaikki koot julkaistaan]
Habbon virallisella Twitter-tilillä on käynnissä äänestys uuden taikapinon koosta. Vaihtoehdot ovat 4 x 4, 6 x 6 tai 8 x 8 ruutua.

kivasima · 17.8.2021

Uuden Habbon ikkunoita voi nyt raahata
Uuden Habbon ikkunointi tukee nyt raahaamista ja useamman ikkunan avaamista yhtä aikaa. Lisäksi ikkunoihin on lisätty varjot, uudet reunat ja uusi avausanimaatio.

kivasima · 17.8.2021

Uusi Wired-ehto ja näkymätön este julkaistaan pian
Annettuna aikana -ehto ja näkymätön este ovat olleet aikaisemmin saatavilla Sandbox-testihotellissa, mutta ne julkaistaan pian kaikkien käyttöön.

kivasima · 26.7.2021

Uuteen Habboon lukuisia parannuksia, vanha ladattava versio pysyy käytössä vielä pitkään
Yksityiset kirpparitarjoukset ja lahjakalenteri julkaistaan uuden Habbon versiossa 20, joka julkaistaan viimeistään elokuun alussa. Uusi versio oli tarkoitus julkaista jo tällä viikolla, mutta sen julkaisu on viivästynyt tarvittavan lisätestauksen ja kesälomien takia.

kivasima · 23.1.2021

Azerion ostaa Sulakkeen jäljellä olevat osakkeet Elisalta
Alankomaalainen media- ja teknologiayhtiö Azerion ostaa loput Sulakkeen osakkeet vähemmistöomistajalta Elisalta. Habbon lisäksi Sulake kehittää Hotel Hideaway -virtuaalimaailmaa.

kivasima · 22.1.2021

Sulakkeen toimitusjohtaja Valtteri Karu vastaa habbojen kritiikkiin
Sulakkeen toimitusjohtaja Valtteri Karu kommentoi Mikrobitille Habbon tuomista uudelle alustalle. Viikko sitten lehti uutisoi Habbon ajautuneen kriisiin, sillä uudistukset ovat saaneet paljon kritiikkiä. Sulaketta on myös kritisoitu hitaasta reagoimisesta käyttäjien palautteeseen.

kivasima · 29.12.2020

Habbo uudistuu – tämä kaikki muuttuu
Uudistuneen Habbon betaversio avataan pian kaikille. Uusi versio tuo mukanaan monia muutoksia, kuten uuden Tulot-valikon, uudistuksia vaihtamiseen ja hahmotasot.

kivasima · 6.12.2020

Myös Talouselämä, Tivi ja Kauppalehti uutisoivat Habbosta
Sulakkeen toimitusjohtaja Valtteri Karun mukaan kaikki tulot investoidaan tuotekehitykseen ja käyttäjähankintaan. Uutinen on julkaistu Talouselämässä, Tivissä ja Kauppalehdessä.

kivasima · 2.12.2020

Habbo Awards 2020: tulokset
Vuoden kaveri, Vuoden valokuvaaja, Vuoden pukeutuja, Vuoden rakentaja, Vuoden ryhmä ja Vuoden habbo on valittu. Katso, miten habbot äänestivät!

kivasima · 26.11.2020

Habbo Awards 2020 -gaala lauantaina klo 20!
Vuoden puhutuin tapahtuma huipentuu lauantaina klo 20 järjestettävässä Habbo Awards 2020 -gaalassa, jossa julkistetaan Vuoden kaveri, Vuoden valokuvaaja, Vuoden pukeutuja, Vuoden rakentaja, Vuoden ryhmä ja Vuoden habbo.

kivasima · 17.11.2020

Huonepohjan muokkaaminen sitoo huoneen HR-jäsenyyteen
Huoneenrakentajaklubin jäsenet voivat lainata tavaroita ja muokata huonepohjia. Jos huoneessa on lainattuja tavaroita, eikä omistajalla ole aktiivista HR-klubijäsenyyttä, huoneeseen ei pääse vierailijoita. Nyt myös huonepohjan muokkaaminen lukitsee huoneen jäsenyyden päätyttyä.

kivasima · 27.10.2020

Habbo 2020

Happitorni · 20.10.2020

The Quote Keeper

kivasima · 17.10.2020

Bugi mahdollisti muiden käyttäjien tavaroiden poimimisen
Kriittinen bugi Habbo.com- ja Habbo.nl-hotelleissa on mahdollistanut tänään tavaroiden poimimisen omaan tavaravalikkoon ryhmähuoneissa, joissa hahmolla on ylläpitäjän oikeudet. Kirppari ja vaihtaminen ovat pois käytöstä kyseisissä hotelleissa.

kivasima · 4.10.2020

Big Brother Suomi

kivasima · 15.8.2020

Syyskuun uudet kamat

Haitta · 2.8.2020

Hieno foorumi

kivasima · 13.6.2020

Habbon historia, osa 1 – Suomalainen menestystarina alkaa
Hotelli Kultakala -nimellä elokuussa 2000 avattu Habbo täyttää tänä syksynä 20 vuotta, mutta mistä kaikki alkoi? Uutta Habboa odotellessa on hyvä aika katsoa menneisyyteen.

kivasima · 8.6.2020

Hotel Hideaway

kivasima · 12.5.2020

Uuden Habbon betatestaus alkaa
Uuden Habbon betatestaus alkaa toukokuussa. Ainakin Suomen Habbon virallisten fanisivujen ylläpitäjiä on kutsuttu betatestaajiksi. Aikaisemmin on vahvistettu, että uusi Habbo julkaistaan kesällä. Betatestaajilta edellytetään englanninkielen taitoa.

kivasima · 8.5.2020

Turkulainen anniskeluliike Portti perusti virtuaalibaarin
Opiskelijoiden suosiossa oleva turkulainen anniskeluliike Portti avasi ovensa Habbossa. Virtuaalinen opiskelijakuppila tarjoaa helpotusta, jos ystävien tapaaminen ei onnistu kasvokkain.

kivasima · 7.4.2020

Uusi Kalasaitti otettiin vastaan juhlatunnelmissa
Habbossa juhlittiin tänään Kalasaitin avajaisia, kun uudistunut virallinen fanisivu teki paluun reilun kahden vuoden tauon jälkeen.

kivasima · 6.4.2020

Valot päälle ja ankkahologrammi pyörimään!
Elämme monella tapaa mielenkiintoisia aikoja, joina monet ovat löytäneet Habbon uudelleen. On ollut ilahduttavaa huomata, miten tämä meille tuttu virtuaalihotelli on ollut osa monen suomalaisen elämää. Lisäksi tulossa on Habbon historian suurin uudistus sitten vuoden 2009, joten nyt onkin erinomainen aika sytyttää valot ja kytkeä ankkahologrammi päälle!

kivasima · 6.4.2020

Uusi Habbo julkaistaan kesällä
Helsingin Sanomat kirjoittaa Nyt-liitteessään historiallisesta joukkopaluusta Habboon. Jutussa haastatellaan Sulakkeen toimitusjohtajaa ja Suomen hotellin yhteisövastaavaa sekä paljastetaan uuden Habbon julkaisuajankohta.

kivasima · 6.4.2020

Päivittäisten käyttäjien määrä kaksinkertaistui
Habbon kävijämäärät ovat nousseet 213 prosenttia maailmanlaajuisesti viimeisen kuukauden aikana. Suomessa kävijämäärät ovat olleet tällä tasolla viimeksi vuonna 2016.